Open/Close Menu

Az uvex safety group sajtójelentései

Red Dot Award 2014 kitüntetés az astrospec 2.0-ért

Az uvex safety group elnyeri a Red Dot Award 2014-et: az uvex astrospec 2.0-t kitüntetik kiváló minőségű tervezéséért.

Az uvex safety group az uvex astrospec 2.0 kiváló minőségű tervezésével meggyőzte a Red Dot Award: Product Design 2014 40 fős szakértői grémiumát. Az aktuális versenyben a nemzetközi szakértők 53 nemzet 4815 pályaművét vitatták meg és értékelték. Azonban a zsűri csak azokat a tervezéseket díjazza, amelyek minőségükkel és innovációjukkal inspirálni tudnak. Az uvex munkavédelmi szemüvege győzött, és jól megérdemelt jutalomként elnyerte az áhított Red Dot minőségi pecsétet.

Részletes sajtójelentés

Az uvex Németországban nem csak erős befektetési helyet lát

Világpiaci vezető Fürthből innovatív termékrendszerrel az A+A munkavédelmi vásáron

Részletes sajtójelentés

uvex 3D - intelligens ergonómia

Minden ember más! Különböző méretük és arcberendezésük miatt legtöbbször nehezen lehet működő mérettáblázatokba vagy beosztási rendszerekbe besorolni őket. A jól illeszkedő forma azonban az egyéni védőeszközök (EVE) esetében a viselés elfogadásának egyik legfontosabb kritériuma.

Részletes sajtójelentés

Az uvex elnyerte a Top 100 kitüntetést

Az uvex Arbeitsschutz GmbH az „Eyewear” stratégiai üzleti egységével 2011-ben bekerült a 100 leginnovatívabb német középvállalkozás közé. Ezenkívül egy pontosan meghatározott innovációs folyamatnak köszönhetően a vállalat az 1. helyen végzett az „Innovatív folyamatok és szervezet” kategóriában.

Részletes sajtójelentés