Open/Close Menu

Impresszum

Kiadó

UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH
Würzburger Str. 181 - 189
90766 Fürth
NÉMETORSZÁG
Telefon 0800 / 66 44 896
Fax       0800 / 66 44 897
e-mail: safety@uvex.de

A társaság székhelye: Fürth
Amtsgericht Fürth HRB399
Ust.-Id.-Nr. DE 132 756 048

Vezetőség:

Stefan Brück (CEO)
Martin Leusmann
Stefan Wehner

Jogi tájékoztatás

Az uvex örömmel fogadja, hogy meglátogatta ezt a weboldalat, és hogy érdeklődik vállalatunk és termékeink iránt. A továbbiakban személyes adatainak megadására kérjük. A kérdések megválaszolása önkéntes.

Az uvex weboldalán megadott összes személyes adatát kizárólag az Önnel folytatott egyéni kommunikáció, valamint termékinformációk és szolgáltatási ajánlatok elküldése céljából tároljuk, dolgozzuk fel vagy továbbítjuk az uvex konszernvállalatnak, ha szükséges. Az uvex garantálja, hogy adatait az érvényes adatvédelmi törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli.

Szerzői jogok

Minden jog fenntartva. Az uvex-weboldalakon található szövegek, képek, grafikák, hangok, animációk és videók, valamint azok igénybevétele szerzői jog védelme alatt, valamint egyéb adatvédelmi törvények hatálya alatt áll. Ezeknek a weboldalakbak a tartalmát engedély nélkül tilos kereskedelmi célból másolni, terjeszteni vagy megváltoztatni.

Márkák

Külön jelzés hiányában az uvex-weboldalakon található márkák jogi védelem alatt állnak. Ez különösen az uvex-márkákra, a terméknevekre, a céges logókra és az emblémákra vonatkozik.

Felelősség / garancia

Ezt a weboldalt a lehető legnagyobb gonddal állítottuk össze. Ennek ellenére az uvex az itt található információk helyességéért és pontosságáért csak az alábbi mértékben tud felelősséget vállalni:  

1) A 2) pontban található előírás kivételével nem vállalunk felelősséget - bármi is legyen a jogalap - az enyhe gondatlanságból adódó kötelezettségszegésekért, akár mi, akár jogi képviselőink vagy helyetteseink követték el azt. A fő kötelezettségek enyhe gondatlanságból adódó megszegése esetén felelősségünk csak a tipikusan előre látható károk mértékéig terjed.

 2) Az előbbi felelősségkizárások és felelősségkorlátozások nem érvényesek testi sérülés, egészségkárosodás vagy halál esetén, illetve vétkességtől független felelősség esetén.

Licencet nem értékesítünk

Az uvex szeretne Önnek egy innovatív és informatív weboldallal bemutatkozni. Reméljük, hogy weboldalunk inspirálja Önt. Ezen a weboldalon nem értékesítünk licencet az uvex vagy harmadik felek szellemi tulajdonának a használatához.

Internet iroda

Plan.Net Pulse GmbH
www.plan-net.com