Open/Close Menu

uvex alkalmazások iPhone-ra és iPadre

Experience Innovation! Fedezze fel az uvex safety innovatív iPhone-alkalmazásait.


uvex alkalmazások iPhone-ra

 • uvex Decibel applikáció

  Találja meg az igényeinek megfelelő hallásvédelmi eszközt az új uvex Decibel applikáció segítségével. Most ingyen letölthető az iTunes áruházból:


 • uvex i-3 kiterjesztett valóság applikáció

  Innovatív védőszemüveg vrtuális illeszkedése A professzionális védőszemüveg új dimenziója. az új uvex i-3 védőszemüveg kiválóan illeszkedik minden arcformához olyan innovatív funkciókkal mint az ergonomikus kialakítású orrnyereg és az állítható dőlésszögű szárak.

  A kiterjesztett valóság applikációval lehetőség van arra, hogy iPhone vagy iPad használatával virtuálisan felpróbálhassa az uvex i-3 védőszemüveget. Így megbizonyosodhat, hogy Önnek mennyire áll jól a sportos modell. Ugyanakkor megtudhat mindent azokról a funkciókról, amelyek révén az uvex i-3 első osztályú viselési komfortot biztosít.

  • virtuális illeszkedés
  • kiterjesztett valóság technológia
  • elérhető angol, farncia és német nyelven

   uvex alkalmazások iPadre

 • uvex RX app screenshot
 • uvex RX applikáció (Angol)

  A korrekciós védőszemüvegek virtuális partnere. Az optimális termék kiválasztása – kényelmesen az iPad-ről. Mik az innovatív uvex korrekciós védőszemüvegek különféle lencsetípusainak és bevonatainak előnyei? Találja meg az igényeinek megfelelő, optimális terméket gyorsan és egyszerűen, a praktikus uvex RX app alkalmazás segítségével. Például egy gombnyomással összehasonlíthatja a különböző szűrőknek a védőszemüvegek optikai tulajdonságaira gyakorolt hatását. Az alkalmazás látványos videók segítségével mutatja be a lencsék stabilitását vizsgáló tanulmányokat. Ha részletes információra kíváncsi, letöltheti a termékek a termékek átfogó ismertetését tartalmazó brosúrákat.

 • Ismerje meg az uvex személyre szabott korrekciós védőszemüvegeinek sokoldalúságát és lehetőségeit.

  Hogyan javítják a különböző bevonatok a látási élményt? Milyen lencseanyagot kínál korrekciós védőszemüvegekhez az uvex? Hogyan ellenőrzik a szemüveglencsék stabilitását a lövésteszteken? Hogyan működnek a különböző varifokális szemüvegek? Az uvex RX webes alkalmazás bemutatja a különböző feladatokra készült lencsék egyértelműen eltérő lehetőségeit. Megkönnyíti az igényeinek megfelelő korrekciós védőszemüveg kiválasztását.

  Tekintse meg itt az uvex RX webes alkalmazást!