Open/Close Menu

Egyénre szabott védőeszközök (ESZV)

A védőruházat használatát az 1966 december 20.-án életbe lépett német PSA-foglalkoztatási törvény tette kötelezővé. Az egyénre szabott védőeszközök a megváltozott munkaképességgel rendelkező alkalmazottaknak nyújtanak védelmet, A szemvédelem, hallásvédelem és lábvédelem mind része a kötelező az egyéni védőeszközöknek; mindazonáltal a munkaerő csak akkor fogja megbizhatóan viselni ha azt elfogadja. Az egyénre szabott védőeszköz a felhasználó igényei szerint kerül gyártára, amelynek költségét a társadalombiztosítási pénzár állja. Az uvex a következő kategóriákban ajánl egyénre szabott védőeszközöket korrekciós szemüvgek, fülilleszték, ortopéd védőcipők.


Munkahelyi egészségvédelem - Egyéni védőeszközök elfogadottsága

A munkahelyi egészségvédelmi stratégiai üzletág az egyéni felhasználó speciális igényeire szabott védőfeleszereléseket foglalja magába. A munkáltatóknak biztosítaniuk kell az egyéni védőeszközök állandó használatát. A következő uvex megoldások növelik a kötelető védőeszközök elfogadottságát:

  • Egyéni szemvédelemszemélyre szabott korrekciós védőszemüvegek rendelkeznek sz EN 166 szabvány szerinti tanúsítással. A szükséges mérések házon belül a munkahelyen vagy egy közeli uvex optikus partnernél történnek. A keretek rendkívül széles választéka egészíti ki a szolgáltatásunkat.
  • Egyéni hallásvédelemhallásvédelem az EN 352 szabvány szerint a felhasználó hallójáratához igazítva. Az uvex fülillesztékek kombinálhatóak az egyéb hallókészülékekkel. Az egyéni termékbeállítást az uvex szakemberei vagy serződött szakszolgáltatói végzik. .
  • Egyéni lábvédelemaz ortopédiai munkavédelmi cipők rendelkeznek az EN ISO 20345:2011 szabvány szerinti tanúsítvánnyal. Mint gyártói szakértelemmel rendelkező rendszer szolgáltató, az uvex egyéni igények szerint kialakított ortopédiai munakvédelmi cipőt kínál minden munkavállalónak.


Az uvex az egyénre szabott védőeszközöket a németországi Fürthben fejleszti és a német biztonsági szabványok szerint gyártja, ezzel biztosítva a legnagyobb biztonságot és kényelmet, valamint a leghosszabb élettartamot.