Open/Close Menu

uvex – egyénre szabott védőeszközök (ESZV) – optika

 • Egyénre szabott védőeszközök - Korrekciós védőszemüvegek

  Az EN 166 szabvány szerinti védőszemüvegek használatát írja elő a törvény, azonban ezeket csak akkor fogják biztosan viselni, ha a használó egyéni igényeihez igazodik. Az egyénre szabott védőeszközök a szemvédelemben a látás problémához igazodik, egyesítve a hagyományos korrekciós szemüveget a védőszemüveggel munkavégézés céljából. Látásrendellenességgel rendelkező munkavállalók használhatják egyénileg kialakított védő kosárszemüvegüket szabadidejükben is és a munkáltató biztos lehet benne, hogy a munkavégzés folyamán is viselni fogják ezt a kötelező védőeszközt.


Gyártói és technológiai szakértelem

Gyártóüzemünkben a legmodernebb technológiákat egyesítjük az innováció erejével és többéves tapasztalattal.

Gyártói és technológiai szakértelem az egyénre szabott védőeszközök (ESZV) terén


uvex RX App iPad-hez - korrekciós védőszemüvegek egyszerű kiválasztása

A korrekciós védőszemüvegek virtuális partnere. Optimális termék kiválasztás - kényelmesen az iPad-ről.


Egyéni szemvédelem – Munkahelyi védelem hibás látás ellenére

Az összes egyénre szabott védőszemüveg kialakítása házon belül vagy egy Önhöz közeli optikus uvex partnernél történik. A munkavállaló többféle keret közül választhat, a sportosabb modellektől az egyszerűbbekig, a moderntől a minimalista kivitelig. A lencse anyaga és dioptria típusa az egyéni korrekciós igényeknek és az adott munkakörülmények figyelembe vételével kerül kiválasztásra. Az uvex főbb korrekciós védőszemüveg modelljei közé tartoznak a keret nélküli szemüvegek az uvex RX gravity zero és a kimondottan sportos RX sp széria. Ezek ötvözik a rendkívüli könnyedséget, magas viselési komfortot és nem utolsó sorban a kiváló védelmi és esztétikai tulajdonságokat.


Az uvex korrekciós védőszemüvegek tulajdonságai

Az uvex korrekciós védőszemüvegei megfelelnek az EN 166 szabványnak. A megfelelő egyénre szabott védőeszköz kiválasztásához figyelembe veszik a különböző anyagból készült lencséket, fókusz típusokat és egyéb jellemzőket. Az egyéni védőeszközként használt szemüveg ipar specifikus anyagból készül, amely vagy különösen kemény vagy pedig rendkívüli módon könnyű. A fókusz típusoknál figyelembe vételre kerül az igény a varifokális és egyéb speciális optikai lencsére. Igény szerint, UV 400-as bevonattal is ellátható a szemüveg, amely bevonat elnyeli a veszélyes ibolyánt túli sugarakat és lehetővé teszi a védőszemüveg használatát olyan területeken mint például a bőrgyógyászati PUVA kezelés. A szemüvegek tükröződés mentes bevonata csökkenti a fényvisszaverődést ezáltal növelve a fényáteresztést és csökkentve a látási diszkomfortot. Ha többet szeretne megtudni az egyénre szabott védőszemüvegekről, szívesen ajánljuk figyelmébe tanácsadói szolgáltatásunkat egy uvex alkalmazoton vagy egy Önhöz közeli uvex optikus partneren keresztül az Ön telepheyén.


 • uvex szolgáltatópartner keresése,
  Az Ön optikusa helyben
  uvex szolgáltatópartnerek

 • Modern létesítmény a munkavédelmi és EVE-oktatáshoz és -továbbképzéshez: uvex academy

 • Tudjon meg többet az
  uvex egyénre szabott védőeszközeiről (ESZV)
  Kapcsolatfelvételi űrlap