Open/Close Menu

Hallásvédelmi gyártói és technológiai szakértelem

Teljes termelésünk közel 80 százaléka saját üzemeinkben történik, ahol a legmodernebb technológiákat egyesítjük az innováció erejével és többéves tapasztalattal. Minőségbiztosítási rendszerünk a legmagasabb követelményeknek felel meg, és minden üzemünk rendelkezik az ISO 9001:2000 szerinti tanúsítvánnyal.

A svéd SwedSafe gyár megvásárlásával az uvex safety group kibővítette gyártói szakértelmét a hallásvédelem terén.

A SwedSafe ultramodern gyártóüzemet épített a svédországi Höörben, ahol saját kutatási és fejlesztési tevékenységet is folytat. A SwedSafe kutatási és fejlesztési, az elismerthallásvédelmi szakértőkkel fenntartott sikerespartnerkapcsolata és a termékellenőrző intézetekkelvilágszerte folytatott együttműködése révén alapítása után néhány évvel a hallásvédelmi ágazat vezető gyártójává vált, miközben a környezetvédelem terén is új mércét állított.

Value follows innovation
A SwedSafe a habfeldolgozás szakértője. Saját fejlesztésű poliuretán habjának keverési arányát optimalizálták, a hab sejtszerkezetét és homogenitását pedig folyamatosan ellenőrzik. A kiváló gyártási szakértelem eredményeképpen a SwedSafe hallásvédelmi termékeinek illeszkedési ideje és zárónyomása érezhetően javult. A számos technológiai innováció mellett a hallásvédelmi termékek lenyűgöző új funkciókkal és innovatív tulajdonságokkal is bírnak. A hallásvédelmi szakértő innovatív erejét bizonyítja, hogy a hallásvédő füldugókra vonatkozóan átlagon felüli számú szabadalmi eljárása van folyamatban.