Open/Close Menu

Hallásvédő füldugó technológia

Minden uvex hallásvédő füldugó, illetve hallásvédelmi termék megfelel az EU hatályos törvényeinek és a CE szabványnak, valamint keresztülmentek az érvényes európai szabványok által előírt teszteléseken. A folyamatos minőségbiztosítás az ISO 9001/1994 alapján történik.

x-grip technológia
A saját fejlesztésű poliuretán hab optimalizált keverési aránya érezhetően javítja az ebből készült termékek zárónyomását és illeszkedési idejét. A hallásvédő füldugók teljes mértékben szilikonmentesek. A hallásvédő füldugóban lévő x alakú mélyedés megkönnyíti a füldugó kezelését. A kevesebb anyag minimálisra csökkenti a zárónyomást, a hallójárat érzékeny bemenetét pedig finoman és teljesen lezárja.

x-cap/x-fold technológia
A habanyag tömések két összetevőből állnak, így a hallásvédő füldugók nem fordulnak el viselés közben. Az ovális formát a hallójárat bemenetének megfelelően alakították ki, így az rendkívül kényelmes viseletet biztosít. A könnyűszerkezetes uvex száras hallásvédők teljes súlya mindössze 8 g. Az összehajtható, x-fold változat szabadalmaztatásra benyújtott filmzsanért tartalmaz.