Open/Close Menu
uvex silv-Air eco
Termék ID: 8707.213

uvex silv-Air eco – innovatív fenntarthatóság a légzésvédelemben

Az új uvex silv-Air eco légzésvédelmi rendszer a maximálisan ergonomikus kényelmet a fenntarthatósággal és a költséghatékonysággal kombinálja az egyszer használatos arcmaszkok területén. A keretből, fejpántból és álarcból álló innovatív rendszer különböző arcformákhoz rugalmasan igazítható, emellett optimális védelmet biztosít, mivel az álarcok uvex védőszemüvegekkel kombinálhatók.


Előnyök áttekintése

  • Fenntartható: Az uvex silv-Air eco légzőmaszkok innovatív 3D orr-része nem fém orrcsipeszt vagy műanyag fejpántot tartalmaz, amelyeket aztán minden egyes álarccal együtt kidobnak. A fejpánt szintén többször felhasználható, majd cserélhető.
  • Ergonomikus: Az álarcok rugalmas, állítható kerete a 3D álarc technológiával kombinálva optimális ergonómiát és az álarc tökéletesen szoros illeszkedését teszi lehetővé, így kilélegzéskor a szemüveg nem párásodik be.
  • Költséghatékony: Az újrahasznosítható keret és fejpánt, valamint az orrcsipesz hiánya gazdaságosabb megoldást kínál a standard egyszer használatos álarcokhoz képest.
Jellemzők
uvex i-performance termékrendszer
Next Level Equipment. A teljesítmény átértemezése.
uvex i-performance termékrendszer
Az uvex i-performance termékrendszer az emberi test természetes mozgását támogatja, csökkenti a nyomást és a nyomáspontokat, miközben maximális kényelmet biztosít. Termékeink folyamatos fejlesztését a legújabb fiziológiai kutatások és technológia alapján hajtjuk végre, így a számszerűsíthető termékelőnyök mellett maximális teljesítményt nyújtanak.
Újrafelhasználható álarc-keret
Az újrafelhasználható műanyag keret egyrészt olyan puha ergonomikus...
Újrafelhasználható álarc-keret
Az újrafelhasználható műanyag keret egyrészt olyan puha ergonomikus részekből áll, amelyek tökéletesen illeszkednek az archoz, így rugalmasan különböző arcformákhoz állíthatók, másrészt olyan kemény összetevőkből, amelyek a fejpántot biztosan a helyén tartják.
Cserélhető textil fejpánt
Cserélhető és újrafelhasználható textil fejpánt, amelynek hossza...
Cserélhető textil fejpánt
Cserélhető és újrafelhasználható textil fejpánt, amelynek hossza állítható, a nyakán pedig egy kapocs biztosítja az álarc egyszerű le- és felvételét.
Cserélhető légzésvédő álarcok
A cserélhető elemekkel rendelkező , ergonomikus 3D kialakitású FFP 2 és...
Cserélhető légzésvédő álarcok
A cserélhető elemekkel rendelkező , ergonomikus 3D kialakitású FFP 2 és FFP 3 védelmi osztályokba tartozó légzésvédő álarc rendszeres cserét tesz lehetővé.