Open/Close Menu

Technológia

Az emberek a napi munka során különös veszélyeknek vannak kitéve – a finomportól és zajtól kezdve a leeső tárgyakon és agresszív vegyi anyagokon át a vírusokig és a baktériumokig. Termékválasztékunkkal kiváló funkcionalitású védőoverallokat kínálunk a legkülönfélébb felhasználási területekre – a por és szennyeződés ellen védő eldobható overalltól a vírusok és baktériumok elleni innovatív fejlesztésekig.

Anyagok & Technológiák

Materials & technology

uvex 3 B

A rendkívül könnyű és feszes spunbond-polipropilén fólia hatékonyan akadályozza meg számos folyékony szerves és szervetlen vegyi anyag átjutását. Az anyag és a fedett, szigetelt varrások jó mechanikai ellenállásának köszönhetően az uvex 3B classic védelmet nyújt akár a legveszélyesebb mikrobatörzsekkel szemben is a kényelemérzet csökkenése nélkül.

uvex 4 B

A mikroporózus permetzáró spunbond-polietilén réteges fóliának köszönhetően az uvex 4B nem csak védelmet nyújt, de remekül szellőzik is. A lefedett varrások kiemelkedő védelmet nyújtanak a folyékony aeroszolok és szilárd részecskék ellen, míg a belső spunbond anyag kényelmes viseletet biztosít.

uvex 5/6

Az uvex 5/6 egy nagyon könnyű, mikroporózus szerkezetű spunbond-polietilén fólia, amely a hátrész spunbond (SMS)anyagával kombinálva kiváló szellőzést biztosít. A szegélyragasztással együtt garantált a nagyfokú védelem a fröccsenő folyadékokkal vagy szilárd részecskékkel szemben.

uvex 5/6 climazone

Az uvex 5/6 climazone nagyon könnyű, porózus és nagy légáteresztő képességű SMS anyagból készült, ami optimális hőkezelés mellett rendkívül kényelmes viseletet biztosít. Emellett igen hatékony a por és folyékony permet ellen, így megbízható védelmet jelent viselője számára.

uvex 5/6 FR

Az uvex 5/6 FR egy égésgátló, könnyű, mikroporózus és lélegző szerkezetű SMS anyag, amely korlátozott mértékű védelmet nyújt a repülő szikrák ellen. A viselő emellett a por- és folyadékköd elleni nagyfokú védelem nyújtotta előnyöket is élvezheti.