Open/Close Menu

Gyártói szakértelem

uvex munkavédelem – gyártói szakértelemmel rendelkező rendszerszolgáltató

Teljes termelésünk 80 %-a saját üzemeinkben történik, ahol a legújabb technológiákat egyesítjük az innováció erejével és a sokéves tapasztalattal. A minőségbiztosítási rendszerünk megfelel a legmagasabb elvárásoknak és minden üzemünk rendelkezik az ISO 9001:2000 minőségbiztosítási szabvány szerinti tanúsítvánnyal.

Szakértelem a textil terén egyetlen márkával Az uvex safety group szakértelme egyetlen márkához kapcsolódik: uvex. A márka ötvözi a széleskörű munkaruházati kollekciót, az egyéni vevői rendszermegoldásokat és az innovatív védőruházati koncepciókat. Az uvex egyet jelent a tervezési, fejlesztési és gyártási szakértelemmel, egy helyen, teljes rendszer környezettel mellett, ahol az adatkezelés, tervezés, és CAD tökéletesen integrált, interfész-optimalizált folyamatokat jelentenek.

uvex safety textiles – A
vállalati divat és az innovatív védőruházati megoldások szakértője


Az uvex safety textiles az uvex csoporton belül az egyéni ruházati megoldások szakértője.


Egy formatervezési és textilszakértőkből álló professzionális tanácsadó és fejlesztőcsapat kíséri Önt végig az első ötlettől az egyéni és vállalati
identitásához szabott ruházati megoldás megvalósításáig. A termékek, anyagok, logisztikai folyamatok és IT-kapcsolatok terén biztosított ügyfélspecifikus szolgáltatások minden egyéni megbízás fontos részét képezik.

Ennek megfelelően az uvex safety textiles lehetőséget biztosít a védőcipők, védőszemüvegek és kesztyűk egyéni kialakítására, megerősítve ezzel rendszermegoldásokat nyújtó vállalati identitását. Mindent egy helyen – ez az új mérce!

A vállalati divatra vonatkozó megoldások mellett az uvex textiles
a protecting people vállalati vezérelvét követve rendkívül innovatív védőruházati megoldásokat kínál. A legújabb technológiák és anyagok felhasználásával szakértőink maximális védelmet nyújtó termékmegoldásokat fejlesztenek ki, miközben nem feledkeznek meg a kényelemről sem. A tanácsadási know-how-ra kiváló szakembereink mindig különös figyelmet fordítanak.