Open/Close Menu

Termék támogatás uvex munkaruházat

Az uvex add on áttekintése:

Az uvex kiegészítő elemrendszerrel, az add on-nal egyszerűen kibővítheti munkaruházata funkcióit egyéni igényei szerint.

Alakítsa ki munkaruházatát optimálisan. Adjon hozzá igény szerint térdmegerősítést, térdpárnát vagy könyökmegerősítést. Ez még nem elég? Akkor adjon hozzá még zsebeket vagy láthatósági csíkokat. Az add on rendszer mindenre tud megoldást. És még egy szenzáció! Az add on-nal kivételesen még valamit csökkenthet: a kívánt termék lábszár- vagy ujjhosszát. Így például egy hosszú szárú nadrágból bermudát készítünk, vagy a lábszár- és ujjhosszt az Ön egyéni méretére csökkentjük. Az add on kizárólag az evolution, texpert perfect, extra, plus és eco kollekcióinkhoz érhető el. Az add on egyszerű, gyors és előnyös!

uvex hímző szolgáltatás

Szeretné feltenni a cég logóját a mellkaszsebre vagy az ing hátára, vagy a márka nevet a kantáros nadrág elejére? Szívesen vállaljuk egy sablon elkészítését a már meglévő motívum alapján, amelyet majd különböző technikával lehet felvinni, beleértve a felvart hímzés, kitűző, transzfernyomás, szitanyomás vagy közvetlen hímzés.

  • Hímzett logó / hordozó anyagon
  • Név logó
  • Kitűző logó
  • Transzfer logó
  • Közvetlen hímzés

Kérjük vegye fel a kapcsolatot az uvex safety csapattal!