Open/Close Menu

uvex védőruházati technológia

Elasztikus zónák Megfelelően elhelyezett elasztikus zónák növelik a mozgásszabadságot ugyanakkor javítják a viselési komfortot. Az integrált elasztikus anyagokmagas minőségüek és megőrzik formájukat.

banwear+ Az anyagok kiegyensúlyozott kombinációja (50% pamut, 49% poliészter/1% antisztatikus szálak)  biztosítják az erős lángáló szövetet és kiváló viselési komfortot, a könnyen kezelhető és tartós tulajdonságokat.  

banox+ uvex banox+ egy 100% pamutból készült láng ellen védő szövet, amely hatékony védelmet biztosít többszöri mosás után és hosszas viselés esetén is. Az anyag rendkívüli módon komfortos.

Szennyeződést taszító felszerelés A szennyeződések nehezen hatolnak be a szálak közé és a könnyített a tisztításuk. Ennek eredménye a hosszabb ideig tartó védelem és az optimális láthatóság.

OEKO-TEX STANDARD 100 Az Öko-Tex Standard 100 kritériumai szerint tesztelt textílek garancia arra, hogy nincs jelen egészséget veszélyeztető káros anyag. Csak azok a termékek kaphatják meg az Öko-Text bizonyítványt, amelyek a folyamatos ellenőrések során teljesítik a szigorú követelményeket. .
www.oeko-tex.com