Open/Close Menu

uvex védőcipők és munkacipők: Rendkívül sportos és biztonságos

  • uvex lábvédelem – áttekintés

    Az uvex safety group az innovatív védőcipők és munkacipők egyik vezető szolgáltatója világszerte. Lábvédelmi fejlesztő- és gyártóüzemeinkben számos felhasználási terület számára gyártunk kiváló minőségű, kényelmes munkacipőket a legmodernebb technológiák felhasználásával. védőcipőink és munkacipőink teljesítik a laboratóriumi, vegyi, orvosi és irodai felhasználás követelményeit. védőcipőink tökéletesen védenek ipari környezetben, pl. az autóiparban, a gépiparban, a vegyiparban, az építőiparban, valamint a szolgáltatóiparban és logisztikában, továbbá az olyan kültéri munkaterületeken, mint a kertészet, a mezőgazdaság vagy az erdészet. Választékunk továbbá egyénre szabott ortopéd védőcipőket is tartalmaz.


Lábvédelmi technológia

Az uvex safety vállalati központ lábvédelmi fejlesztési központjában új, jövőbe mutató lábvédelmi technológiákat dolgozunk ki ügyfeleink számára, és egyenletesen magas színvonalú, szigorú követelményeknek megfelelő védőcipőket fejlesztünk ki.

Az olaszországi Cevában található ultramoderntechnológiai központjával az uvex SBU Footwear azt a kihívást vállalja, hogy olyan műszakilag igényes munkacipőket gyártson, amelyek a legmagasabb minőségi és gyártási színvonalat képviselik Európában. Az olaszországi üzemben lehetőség nyílik arra, hogy a védőcipőket és munkacipőket minden PUR- és gumitechnológia felhasználásával rendkívül rugalmasan, egyetlen európai helyszínen gyártsuk. Ezzel az uvex sokéves biztonságicipő-gyártói szakértelme még hangsúlyosabbá válik.

Két biztonságicipő-márka

Az uvex safety group Strategic Business Unit (SBU) Footwear két nemzetközi márkát gondoz, amelyek egymástól elválasztva vannak jelennek a piacokon: az uvexet és a Heckelt. Részletes információkat a Heckel védőcipőkkel kapcsolatban az alábbi weboldalon talál: www.heckel-securite.de