Open/Close Menu
uvex 1 Biztonsági lábbelik
Termék ID: uvex 1 8543.8 S1 SR

uvex 1

Next Level Equipment. uvex 1- a teljesítmény átértelmezése. Az uvex 1 munkavédelmi cipők védik és támogatják az emberi test természetes mozgását. A legújabb fiziológiai kutatások szerinti innovatív technológiával optimalizálja a viselő kényelmét és csökkenti a munkavégzés során az izom- és csontrendszert érő nyomást és terhelést. Az ergonomikus, pehelykönnyű kialakítása tökéletes egyensúlyt biztosít a védelem és a kényelem között. Az uvex 1 cipők dizájnját a tiszta vonalak és a visszafogottság jellemzik. Az uvex 1 8543 S1 SRC és az uvex 1 8512 S1 SRC modellek 2013-ban elnyerték a Red Dot formatervezési díjat. A 2014/2015-ös téli szenzontól kezdődően az uvex további átszúródás elleni védelemmel rendelkező termékeket kínál az uvex 1 termékskálán belül. Az új modellek jelölése S1 P vagy S3, és fémmentes, átszúródásnak ellenálló köztes talpbetéttel vannak ellátva, amely azonban a rugalmasságot nem korlátozza.


Előnyök áttekintése

 • Sportos, multifunkcionális munkavédelmi cipő
 • Rendkívül könnyű és rugalmas
 • A 100%-ig fémmentes uvex xenova® orrmerevítő legújabb generációja. Kompakt dizájn, anatómiai forma, jó oldal- és sarokstabilitás, nincs hővezető és antimágneses tulajdonsága
 • A legújabb technológiák felhasználásával készült a nagyobb szintű kényelem érdekében
 • Az uvex climazone technológia segít szabályozni a cipő belső hőmérsékletét az optimális kényelemért
 • A felsőrész anyaga lélegző, vízálló high-tech mikrovelúr
 • A köztes hálós betét optimális légáteresztést biztosít
 • Szintetikus anyagokból készült, a krómra allergiások is viselhetik
 • A gyors, egyedi beállítást elasztikus cipőfűző teszi lehetővé
 • Gyakorlatilag varratmentes kialakítás, így nem alakulnak ki nyomáspontok és hólyagok
 • Kivehető, antisztatikus kényelmi talpbetét, nedvesség-szabályozó rendszerrel és plusz rezgéscsillapítással a sarkaknál és a lábfejek elülső részénél
 • Puha, párnázott perem és cipőnyelv
 • Tökéletes stabilitás és megbízható védelem az integrált sarokvédő és a lábközépi részen lévő védőelemnek köszönhetően (x-tended support)
 • Kiváló kettős sűrűségű poliuretán talprész a lehető legjobb rezgéselnyelő jellemzőkkel és első osztályú csúszásgátlással, mentes a lakkok tapadását gátló szerektől, pl. szilikonoktól, ftalátoktól stb.
 • 35-től 52-es méretig kapható
 • Rugalmas méretrendszer a megfelelő illeszkedésért , a cipők- 10, 11, 12 vagy 14-es - szélességben kaphatók
Jellemzők
uvex i-performance termékrendszer
Next Level Equipment. A teljesítmény átértemezése.
uvex i-performance termékrendszer
Az uvex i-performance termékrendszer az emberi test természetes mozgását támogatja, csökkenti a nyomást és a nyomáspontokat, miközben maximális kényelmet biztosít. Termékeink folyamatos fejlesztését a legújabb fiziológiai kutatások és technológia alapján hajtjuk végre, így a számszerűsíthető termékelőnyök mellett maximális teljesítményt nyújtanak.
Focus Open 2013 Ezüst
uvex 1 8512 és 8543 kitüntetve
Focus Open 2013 Ezüst
Az uvex 1 – 8512 és uvex 1 8543 védőcipők elnyerték a németországi Baden-Württemberg szövetségi tartomány nemzetközi design-díját, a Focus Open 2013 Ezüst díját.
EU Ecolabel, DE/017/001
A megadott uvex 1 védőcipő kitüntetve
EU Ecolabel, DE/017/001
Az új uvex 1 védőcipők 8512, 8542, 8543, 8544 és 8545 modelljei az Európai Bizottság EU Ecolabel előírásainak megfelelően tanúsított termékek. Az EU Ecolabel a kiváló környezetvédelmi tulajdonságokat tanúsító címke, amellyel a teljes életciklusuk során (a nyersanyag-kitermeléstől kezdve a gyártáson és forgalmazáson át a hulladékfeldolgozásig) magas környezetvédelmi normákat teljesítő termékeket és szolgáltatásokat díjazzák. Ez egy újabb lépés azon erőfeszítéseink során, hogy megvédjük az embereket és a környezetünket, és fenntarthatóbban működjünk.
xenova® orrmervítő – új generációs
A 100%-ig fémmentes uvex xenova® orrmervítő legújabb generációja
xenova® orrmervítő – új generációs
A 100%-ig fémmentes uvex xenova® orrmervítő legújabb generációja
uvex climazone
uvex climazone - innovative climate managment from head to toe
uvex climazone
uvex climazone is our comprehensive, ultra comfortable climate management for all types of work and working environments. Based on and following scientific studies, uvex climazone delivers an outstanding solution for every workplace, regardless of climatic conditions or the physical activity.
uvex választható szélességű méret rendszer
Szélesség: 10, 11, 12, (14)
uvex választható szélességű méret rendszer
Az uvex védőcipők/munkalábbelik rugalmas, többféle szélességet kináló méretrendszere optimális illeszkedést biztosít és gazdaságos megoldást kínál. 10-es, 11-es és 12-es szélességben kapható. Egyes modellek 14-es szélességben is elérhetők. Az egyénileg cserélhető kényelmes talpbetétek praktikus megoldást jelentenek, és csökkentik a készletezés bonyolultságát. Ezen túl nem kell a munkavédelmi cipőkből méretenként többféle szélességű változatot készleten tartani. Elég csak a megfelelő talpbetétet cserélni.
uvex medicare
A német DGUV 112-191 / ÖNORM Z 1259 szabványoknak megfelelően...
uvex medicare
A német DGUV 112-191 és az osztrák ÖNORM Z 1259 szabványoknak megfelelően tanúsított ortopédiai védőcipőmegoldások is kaphatók. További információk az uvex honlapjának Egyénre szabott védőeszközök - Ortopédia fejezetében olvashatók.
ESD szabvány szerinti követelmények
A védőcipő teljesíti az ESD követelményeket az EN 20345/EN 61340-5-1...
ESD szabvány szerinti követelmények
A védőcipő teljesíti az ESD követelményeket az EN 20345/EN 61340-5-1 szabványoknak megfelelően. A mai kor munkahelyein gyakran elengedhetetlen az elektrosztatikus feltöltődés ellen védelmet nyújtó védőcipők rendszeres használata. Kérjük, olvassa el a termék használati utasítását.
Lakk - semleges
Szilikon- és ftalát-mentes
Lakk - semleges
Ezek a munkavédelmi lábbelik mentesek a lakkok tapadását gátló anyagoktól (például szilikonoktól, ftalátoktól).
S1 védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint
S1 védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint S1 védelmi osztály. További információk a legújabb lábbeli katalógusunkban, vagy az adott védőcipő használati utasításában olvashatók.
S2 védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint
S2 védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint S2 védelmi osztály. További információk a legújabb védőcipő katalógusunkban, vagy az adott védőcipő használati utasításában olvashatók.
S3 védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint
S3 védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint S3 védelmi osztály. További információk a legújabb védőcipő katalógusunkban, vagy az adott védőcipő használati utasításában olvashatók.
S1 P védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint
S1 P védelmi osztály
EN ISO 20345 szabvány szerint S1 P védelmi osztály. További információk a legújabb védőcipő katalógusunkban, vagy az adott védőcipő használati utasításában olvashatók.