Open/Close Menu
uvex phynomic XG
Termék ID: 60070

uvex phynomic XG védőkesztyű

Az uvex phynomic védőkesztyű termékskála minden precíz munkavégzést igénylő tevékenységhez tökéletes alkalmas, pl. a precíziós munkákhoz, finom szerelési munkákhoz, általános karbantartási munkákhoz. Az uvex phynomic védőkesztyű úgy illeszkedik a kezére, mint egy második bőr, és különösen rugalmas. Az uvex phynomic XG az innovatív Xtra Grip aqua-polimer hab bevonattal a biztos fogás új szintjét állítja fel enyhén olajos munkadarabok kezelésekor. A rendkívül strapabíró, kopásálló uvex phynomic XG könnyű súlyával és rugalmasságával emelkedik ki kategóriájából. Az uvex pure szabvány garantálja a dermatológiailag ellenőrzött, felső kategóriás bőrbarát-minőséget. Tökéletes megoldás, ha olajos környezetben jó kézügyességre és biztos fogásra van szükség egészen az ujjbegyekig .


Előnyök áttekintése

 • Xtra Grip aqua-polimer hab bevonat
 • A legjobb olajos fogás a kategóriájában
 • Tökéletes illeszkedés
 • Kimagasló kézhasználat és tapadás
 • Maximális rugalmasság
 • Jó fogásbiztonság száraz és nedves környezetben is
 • A jó lélegzőképesség optimális hőérzetet és kényelmet biztosít a viselő számára
 • Biztonságos és praktikus
 • Kiemelkedő tartósság
 • Bőrbarát – termékbarát – uvex pure szabvány
 • Bőrgyógyászatilag ellenőrzött
 • Nem irritálja a bőrt
 • Magasabb szintű bőrápolás és termékvédelem
 • uvex phynomic XG: bevonat a tenyéren és az ujjbegyeknél
 • Fémiparban, autóiparban és csomagolásnál használható
 • Méretek: 6, 7, 8, 9, 10, 11
Jellemzők
uvex i-performance termékrendszer
Next Level Equipment. A teljesítmény átértemezése.
uvex i-performance termékrendszer
Az uvex i-performance termékrendszer az emberi test természetes mozgását támogatja, csökkenti a nyomást és a nyomáspontokat, miközben maximális kényelmet biztosít. Termékeink folyamatos fejlesztését a legújabb fiziológiai kutatások és technológia alapján hajtjuk végre, így a számszerűsíthető termékelőnyök mellett maximális teljesítményt nyújtanak.
Xtra Grip technológia
Az uvex Xtra Grip technológiával megbízhatóan kezelhetőek az olajok és...
Xtra Grip technológia
Az uvex Xtra Grip technológiával megbízhatóan kezelhetők az olajok és folyadékok. A nitril-bevonat egyedülálló, többrétegű kialakítása biztos fogást, kiemelkedő kézhasználatot, kiváló tartósságot és természetesen kényelmes viseletet biztosít.
A védőkesztyűk megfelelnek a szigorú uvex pure szabványnak.
A védőkesztyűk nem tartalmaznak az egészségre ártalmas anyagokat
A védőkesztyűk megfelelnek a szigorú uvex pure szabványnak.
A védőkesztyűk nem tartalmaznak az egészségre ártalmas anyagokat. Nem irritálja a bőrt. A védőkesztyűkben nincs oldószer, gyorsítószer és allergén összetevők. Optimális termékvédelmet nyújtanak.
Bőrgyógyászatilag engedélyezett
A kesztyűt klinikai vizsgálatoknak vetették alá. Nagyon jó bőrbarát...
Bőrgyógyászatilag engedélyezett
A kézvédő termék rendeltetésszerű használat esetén nagyon jó bőrbarát képességet mutatott. A vizsgálatot a független németországi Contract Research Organization proDERM Institute for Applied Dermatological Research GmbH intézet végezte. proDERM tanulmányok: 11.0356-02; 11.0482-11, 13.0202-02, 15.0188-02, 15.0219-11
Öko-Tex Standard 100
A védőkesztyűket az Öko-Tex Standard 100 szabvány szerint ellenőrzik...
Öko-Tex Standard 100
Az Öko-Tex Standard 100 szabvány előírásai szerint ellenőrzött és tanúsított védőtesztyűk esetén garantáljuk, hogy nem tartalmaznak olyan anyagot, melyek ártalmasak az egészségre. Csak azok a termékek kapják meg az Öko-Tex tanúsítványt, amelyek megfelelnek a nagyon szigorú követelményeknek, és amelyeket állandóan ellenőriznek.
uvex climazone
uvex climazone - innovative climate managment from head to toe
uvex climazone
uvex climazone is our comprehensive, ultra comfortable climate management for all types of work and working environments. Based on and following scientific studies, uvex climazone delivers an outstanding solution for every workplace, regardless of climatic conditions or the physical activity.
Made in Germany
A terméket Németországban gyártottuk és/vagy fejlesztettük
Made in Germany
A terméket Németországban gyártottuk vagy fejlesztettük
4131
EN 388 – Mechanikai kockázatok
EN 388 szabvány szerinti megfelelőségek és teljesítményszintek
EN 388 – Mechanikai kockázatok
EN 388 Teljesítményszintek: 1. pozíció: Kopásállóság (0-4. szint) 2. pozíció: Vágással szembeni ellenállóság (0-5. szint) 3. pozíció: Szakítószilárdság (0-4. szint) 4. pozíció: Szúrással szembeni ellenállás (0-4. szint)
3D-Ergo technológia
Precíziós érzés egészen az ujjvégekig.
3D-Ergo technológia
Precíziós érzés egészen az ujjvégekig. A forradalmi 3D ergo technológia alapja az anatómiailag kialakított 3D ergo kézforma, az elasztikus aqua-polimer bevonat és a poliamid-elasztán alapú 15-ös fonalsűrűségű finomszövésű bélés.
Aqua-polimer bevonat
Kiváló fogásbiztonság szárazon és nedvesen
Aqua-polimer bevonat
Kiváló fogásbiztonság szárazon és nedvesen. Az uvex phynomic forradalmian vékony és erős aqua-polimer bevonatrendszere minden körülmények között - akár száraz, párás vagy nedves/olajos alkalmazási terület esetén - optimális funkcionalitást és hosszan tartó élettartamot biztosít - a felhasználási területhez igazodva.