Open/Close Menu
uvex phynomic pro Kézvédelem
Termék ID: 60062

uvex phynomic pro Kézvédelem

Az uvex phynomic pro kézvédelem szerelésekhez használt védőkesztyű, nedves/olajos környezethez, A rugalmas, csúszásmentes Aqua-Polymer-Pro bevonat nagyon jó szennyeződés- és nedvességtaszító tulajdonságokkal rendelkezik. A bambusz/poliamid/elasztán bélés kényelmes viseletet biztosít és nagyon jó nedvességfelvételt.


Előnyök áttekintése

 • Tulajdonságok
 • Jó fogás száraz és nedves környezetben
 • Kiváló szellőzés
 • Szennyeződés- és nedvességtaszító bevonat
 • Nagyon jó tapintásérzet
 • Vízgőzfelvétel a természetes szálakkal
 • uvex pure szabvány
 • Felhasználási területek
 • Általános szervizelés
 • Precíziós szerelési munkák/szerelési munkák
 • Karbantartás
 • Méretek: 5,6,7,8,9,10,11,12
 • EN 388 (2121)
Jellemzők
A védőkesztyűk megfelelnek a szigorú uvex pure szabványnak.
A védőkesztyűk nem tartalmaznak az egészségre ártalmas anyagokat
A védőkesztyűk megfelelnek a szigorú uvex pure szabványnak.
A védőkesztyűk nem tartalmaznak az egészségre ártalmas anyagokat. Nem irritálja a bőrt. A védőkesztyűkben nincs oldószer, gyorsítószer és allergén összetevők. Optimális termékvédelmet nyújtanak.
Bőrgyógyászatilag engedélyezett
A kesztyűt klinikai vizsgálatoknak vetették alá. Nagyon jó bőrbarát...
Bőrgyógyászatilag engedélyezett
A kézvédő termék rendeltetésszerű használat esetén nagyon jó bőrbarát képességet mutatott. A vizsgálatot a független németországi Contract Research Organization proDERM Institute for Applied Dermatological Research GmbH intézet végezte. proDERM tanulmányok: 11.0356-02; 11.0482-11, 13.0202-02, 15.0188-02, 15.0219-11
Öko-Tex Standard 100
A védőkesztyűket az Öko-Tex Standard 100 szabvány szerint ellenőrzik...
Öko-Tex Standard 100
Az Öko-Tex Standard 100 szabvány előírásai szerint ellenőrzött és tanúsított védőtesztyűk esetén garantáljuk, hogy nem tartalmaznak olyan anyagot, melyek ártalmasak az egészségre. Csak azok a termékek kapják meg az Öko-Tex tanúsítványt, amelyek megfelelnek a nagyon szigorú követelményeknek, és amelyeket állandóan ellenőriznek.
3D-Ergo technológia
Precíziós érzés egészen az ujjvégekig.
3D-Ergo technológia
Precíziós érzés egészen az ujjvégekig. A forradalmi 3D ergo technológia alapja az anatómiailag kialakított 3D ergo kézforma, az elasztikus aqua-polimer bevonat és a poliamid-elasztán alapú 15-ös fonalsűrűségű finomszövésű bélés.
Aqua-polimer bevonat
Kiváló fogásbiztonság szárazon és nedvesen
Aqua-polimer bevonat
Kiváló fogásbiztonság szárazon és nedvesen. Az uvex phynomic forradalmian vékony és erős aqua-polimer bevonatrendszere minden körülmények között - akár száraz, párás vagy nedves/olajos alkalmazási terület esetén - optimális funkcionalitást és hosszan tartó élettartamot biztosít - a felhasználási területhez igazodva.
Bamboo TwinFlex® technológia
A vágásbiztos szálak és a kényelmes viselést biztosító bambusz-szál...
Bamboo TwinFlex® technológia
A szabadalmaztatott Bamboo TwinFlex® technológia - a kívülről vágásbiztos szállal, belülről pedig kényelmes viselést biztosító bambusz-szállal kialakított anyagösszetétel - a kiemelkedő bőrbarát tulajdonságokat kiváló viselési klimával és vágás elleni védelemmel kombinálja.
uvex climazone
uvex climazone - innovative climate managment from head to toe
uvex climazone
uvex climazone is our comprehensive, ultra comfortable climate management for all types of work and working environments. Based on and following scientific studies, uvex climazone delivers an outstanding solution for every workplace, regardless of climatic conditions or the physical activity.
Made in Germany
A terméket Németországban gyártottuk és/vagy fejlesztettük
Made in Germany
A terméket Németországban gyártottuk vagy fejlesztettük
2121
EN 388 – Mechanikai kockázatok
EN 388 szabvány szerinti megfelelőségek és teljesítményszintek
EN 388 – Mechanikai kockázatok
EN 388 Teljesítményszintek: 1. pozíció: Kopásállóság (0-4. szint) 2. pozíció: Vágással szembeni ellenállóság (0-5. szint) 3. pozíció: Szakítószilárdság (0-4. szint) 4. pozíció: Szúrással szembeni ellenállás (0-4. szint)