Open/Close Menu

Fejvédelmi gyártói szakértelem

Teljes termelésünk közel 80 százaléka saját üzemeinkben történik, ahol a legmodernebb technológiákat egyesítjük az innováció erejével és többéves tapasztalattal.

A minőség menedzsment rendszerünk biztosítéka a legmagasabb elvárásoknak való megfelelés és minden uvex gyár az ISO 9001:2008 szerint tanusított.

A házon belüli termékfejlesztéssel, az ötletek a stratégiai partnereinkkel együttműködésben kerülnek megvalósításra. Minden termék meghaladja a rá vonatkozó standard követelményeket. Minde szükséges jellemzőt saját laboratóriumban ellenőrzünk.

Az uvex safety group kiváló műanyag-feldolgozási szakértelmével Németországban védősisakokat és beütődés ellen védő sapkáinak a belső héját gyártja. A kiváló minőségű anyagoknak, valamint a gyártási folyamatok rendszeres ellenőrzésének köszönhetően fejvédelmi termékeink kiváló minősége garantált.

Az uvex u-cap beütődés ellen védő sapka

Egy természetes ötlet tökéletes megvalósítása

A protecting people vezérelvet követve kifejlesztettünk egy természet ihlette, egyedülálló, innovatív fejvédelmi megoldást, a beütődés ellen védő sapkát. Az ütés okozta sérülések és horzsolások ugyanis épp azokon a munkaterületeken fordulnak elő nagyon gyakran, ahol a sisak viselése nem kötelező. Az uvex u-cap beütődés ellen védő sapkával sikerült egy természetes ötletet tökéletesen megvalósítani.

Az uvex u-cap
beütődés ellen védő sapka prémium változatai belül egyedülállóan kényelmes kialakításúak, így egyesítik a legjobb funkcionalitást és a maximális kényelmet. A beütődés ellen védő sapka átgondolt szerkezete négy rétegből áll. A lélegző hálószövet tokba ütéscsillapító habanyag és a nedvszívó kelme van belevarrva. Az uvex u-cap beütődés ellen védő sapkában a fej klímája testileg megerőltető tevékenységek esetén is száraz marad, mivel a sapka elvezeti az izzadságot.

Az uvex u-cap beütődés ellen védő sapka ötletadója és természetes mintája a tatu, amely rugalmas, de mégis kemény páncéllal rendelkezik. A természet adta tulajdonságok ilyen kombinációját termékfejlesztőink felhasználták uvex u-cap beütődés ellen védő sapkához. Az uvex u-cap-pel olyan beütődés ellen védő sapkát fejlesztettek ki, amely formatervezése mellett rendkívüli kényelmet és biztonságot is nyújt.