Open/Close Menu

Technology

uvex u-cap sport - Garantált fejvédelem sportos dízájnnal

Az ergonomikus kialakítású sapka beépített rezgéscsillapító elemei  gondoskodnak a biztonságról és az optimális kényelemről.

Beépített, méhsejt-szerkezetű rezgéscsillapító elemek. A beépített rezgéscsillapító elemekkel rendelkező speciális méhsejt-szerkezet tökéletes védelmet nyújt az EN 812 előírásai szerint.

A tatú-stílus biztosítja a rugalmasságot. Az uvex u-cap sport tatú stílusú formatervezése biztosítja, hogy a sapka rugalmasan és ergonómikusan alkalmazkodik a különböző fejformákhoz és méretekhez. A fülkörnyék kialakítása megkönnyíti a sapka fültokkal kombinált viselését.

Fokozatmentes állítás. Az uvex u-cap sport mérete gyorsan és egyszerűen beállítható a tépőzárral.

uvex climazone szellőzés – fejvédelmi technológia

A fej hidegen tartása: Az egyedileg állítható climazone szellőzés gondoskodik az optimális levegőzésről. Az uvex pheos védősisak okosan kialakított szellőzőrendszere egyedileg állítható. A védősisak három állítható szellőzőzónája tetszés szerint nyitható és zárható. A szellőzőrés elhelyezésének köszönhetően a meleg levegő el tud távozni, így a védősisakban kellemes marad a fej hőmérséklete.  

uvex pheos blue – fenntartható védelem és kényelem

Az uvex pheos védősisak most különösen környezetbarát változatban is elérhető: Sisakhéja kiváló minőségű bioműanyagból készül, amit újratermelődő nyersanyagokból állítanak elő.

Az uvex pheos védősisak a bioműanyag változatban is teljesíti a DIN EN 397 minden követelményét. Könnyű súlya és változtatható belső felszerelései még hosszan tartó viselés esetén is a legnagyobb kényelmet biztosítják.

Világszerte évente több mint 230 millió tonna műanyagot állítanak elő. Egy környezetbarát alternatíva: a bioműanyag. Ez olyan újratermelődő nyersanyagokból készül, amilyenek például a ricinusban is megtalálhatók.

A természetes nyersanyagokat először biopolimerekké alakítják, majd ezekből állítják elő a bioműanyagot. A bioműanyagokat már ma is számos technológia hasznosítja.

A bioműanyagok felhasználása nagyban hozzájárul az éghajlat és a környezet védelméhez.

uvex climazone – a kellemes hőmérséklet garantált

Innovatív klímakezelés fejtől lábig

Az uvex climazone termékrendszer fejtől lábig terjedő klímakezelést biztosít.

Az uvex ennek érdekében egyesítette kutatási, anyagfelhasználási és termékfejlesztési szakértelmét, és az egyéni védőeszközök egyedülálló gyártójaként egy olyan működő klímakoncepciót mutat be, amely egységesen minden termékcsoportban megtalálható.

Az uvex airwing B védősisak
Az EN 397 által engedélyezett szellőzőfelületek maximális kihasználása optimális hőcserét tesz lehetővé a védősisakban.

A gyors levegőáramlást és a kellemes belső hőmérsékletet három állítható szellőzőnyílás biztosítja a védősisakban. A szellőzőnyílások összfelülete 300 mm², ebből mintegy 55 mm² a homlok területén, mintegy 245 mm² pedig a nyak területén található.

Az uvex védősisakok minden biztonsági szabványnak megfelelnek, valamint egyesítik a legnagyobb védelmet és a kellemes viselés érzését.