Open/Close Menu

uvex védősisakok – Biztonságos, könnyű, modern dizájn

 • Az uvex védősisakjai és beütődés ellen védő sapkái

  A protecting people vezérelvet követve kifejlesztettünk egy természet ihlette, egyedülálló, innovatív fejvédelmi megoldást.

  Az ütés okozta sérülések és horzsolások ugyanis épp azokon a munkaterületeken fordulnak elő nagyon gyakran, ahol a védősisak viselése nem kötelező. Az uvex u-cap
  beütődés ellen védő sapkával
  sikerült egy természetes ötletet tökéletesen megvalósítani. Választékunk továbbá az alábbi termékeket tartalmazza: Erdészeti sisakok és építési sisakok.

  Az uvex airwing és az uvex pheos védősisakok vonzereje formatervezésükben és rendkívüli kényelmességükben rejlik. A védősisakok héja polietilénből (PE) készül. A fröccsöntött esőelvezetőn kívül a védősisak oldalsó illesztőtasakokkal rendelkezik hallásvédő fültokok és/vagy sisakrostély felszereléséhez.


Az uvex pheos és az uvex airwingvédősisakok okosan kialakított szellőzőrendszere egyedileg állítható. Ezek a védősisakok három állítható szellőzőzónát tartalmaznak, amelyek tetszés szerint nyithatók és zárhatókTovábbi információ a védősisak-technológiáról.

Teljes termelésünk közel 80 százaléka saját üzemeinkben történik, ahol a legmodernebb technológiákat egyesítjük az innováció erejével és többéves tapasztalattal. További információ a védősisak-gyártói szakértelemről.