Open/Close Menu
uvex pheos
Termék ID: 9906.005

Az uvex pheos sisakrendszer Tökéletes ergonometria. Maximális funkcionalitás

A pheos elnevezésű új sisakrendszerrel az uvex egy olyan haladó szellemú megoldást alkotott, amit a legapróbb részletekig átgondolt. A mágneses rögzítő kar-rendszerrel az arcvédő felvétele még egyszerűbbé vált, az ergnomikus csuklórendszer pedig még hosszabb ideig tartó viselés esetén is a legkényelmesebb komfortérzetet biztosítja. Ha nincs szükség az arcvédőre, a sisakhéjra szorosan rá lehet csukni, a fültokot pedig hátra lehet hajtani. Minden kiegészítő a lehető legjobban kézre áll és kiegyensúlyozva helyezkedik el a sisakon a kényelmes komfortérzet és a maximális mozgásszabadság érdekében. A nyak izomzatát nem terheli felesleges súly.


Előnyök áttekintése

  • Az uvex supravision excellence bevonat-technológiával ellátott polikarbonát arcvédő a 3-as számú (folyadékok) és a 9-es (folyékony fémek és forró szilárd testek) felhasználási területekre vonatkozó jelöléssel is rendelkezik.
  • Két csatlakoztatási rendszerrel rendelhető: mágneses emelőkarral vagy önzáródó mágnescsatlakozóval.
  • A 9906.005-ös és a 9906.006-os típus elektromos ív-kicsapás elleni arcvédő 1-es osztálybesorolású (4 kA) GS-ET 29- nek megfelelő minősítéssel.
  • A 9906.007 és a 9906.008 típus elektromos ív-kicsapás elleni arcvédő 2-es osztálybesorolású (7 kA) GS-ET 29- nek megfelelő minősítéssel, állvédővel felszerelve.
  • Kombinálható az uvex pheos E-S-WR ipari védősisakokkal, az uvex pheos B-S-WR, valamint az uvex pheos alpine magasban történő munkavégzéshez alkalmazott védősisakokkal. (Az uvex pheos alpine-nel való alkalmazásukhoz egy 9790.067-es számú arcvédő adapterre van szükség.)
  • Kombinálható az uvex K2H és uvex K2H magnet fültokokkal.
  • A termék sisakot nem tartalmaz.
Az előnyök áttekintése
uvex i-gonomics product system
uvex developed the “i-gonomics” product system to reconcile traditional...
uvex i-gonomics product system
uvex developed the “i-gonomics” product system to reconcile traditional safety features with optimal wearer comfort. “i” stands for “innovation” and “gonomics” for “ergonomics”. The aim of i-gonomics is to harmonise product performance and the capabilities of the human body. In other words, to manufacture PPE which not only protects the wearer, but also offers long-lasting stress reduction in working environments. This helps us advance our own mission of “protecting people” in the best-possible way.