Open/Close Menu

uvex - védőszemüveg bevonatok

Semmi sem fontosabb mint az emberek munkahelyi biztonsága. Ezért fektet az uvex olyan nagy hangsúlyt a folyamatos kutatásba, technológiákba és termék fejlesztésbe. Ennek eredményei már kézelfohatóak intelligens védőszemüveg lencse bevonat technológiák, amelyek minden helyzetre megoldást nyújtanak. Még egy bizonyíték a uvex innovációs erejére és technológiai szakértelmére.

 

A védőszemüvegeink a lencsék bevonata szerint két csoportot alkotnak: az Alap bevonatok, amelyek a sokoldalúságuknak köszönhetően lefedik a felhasználási területek nagy részét és a Speciális bevonatokamelyek speciális igényeknek megfelelően célzottan lettek kifejlesztve.

 


Alap bevonatok

uvex supravision sapphire

uvex supravision sapphire bevonatú lencsék mindkét oldala rendkívül karcálló, és ellenáll a vegyi anyagoknak. A nanotechnológiás lakkrendszernek köszönhetően a lencse tapadásmentessége jelentősen javult, ami megkönnyíti a lencsék tisztítását. A vizes és olajos szennyeződések könnyedén eltávolíthatóak.

uvex supravision excellence

uvex supravision excellence bevonatú lencsék belső felülete párásodásmentes (min. 16 sec), külső felülete pedig rendkívül karcálló és ellenáll a vegyi anyagoknak. A párásodásmentesség tartós, még többszöri tisztítás után is. Emellett a nano clean hatásnak köszönhetően igen könnyen tisztíthatók és nehezen ragad meg rajtuk szennyeződés.

uvex supravision plus

uvex supravision plus bevonatú lencsék mindkét oldala párásodásmentes (min. 30 sec), karcálló és antisztatikus. A párásodásmentesség tartós, még többszöri tisztítás után is megmarad.

Találja meg az Ön számára optimális bevonatot:

  1.  Válassza ki a munkahelyén jellemző hőmérsékleti értéket a vízszintes tengelyen.
  2. Határozza meg a páratartalmat százalékban és keresse ki az értéket az átlós tengelyen.
  3. Keresse meg a szennyeződés mértékét a függőleges tengelyen.
  4. Kösse össze ezt a három pontot egy háromszöggé.
  5. A háromszög területe mutatja meg az Ön számára megfelelő bevonatot.

 


Speciális bevonatok

uvex supravision extreme

uvex supravision extreme lencsék kívül karcállóak, és állandó párásodásmentességet mutatnak a belső oldalon. A lencsék nem ködösödnek be, mert a bevonat soha nem éri el a telítettségi szintet. Különösen alkalmas magas légnedvességű, valamint hosszú ideig tartó, nagy páraterhelésű munkakörnyezethez.

uvex supravision variomatic

uvex supravision variomatic fényre sötétedő lencsék 10 másodperc alatt besötétednek, majd 30 másodperc múlva visszatérnek eredeti árnyalatukhoz. Azonnal elérhető uvex supravision excellence technológiával (belülről tartósan párásodásmentes, kívülről extrém karcálló). Ezek a lencsék kifejezetten alkalmasak olyanok számára, akik gyakran váltanak a beltéri és kültéri vagy a világos és sötét környezetben történő munkavégzés között.

uvex supravision clean

uvex supravision clean lencsék rendkívül karcállóak és nagymértékben ellenállnak a vegyszereknek is. A lencsék belül párásodásmentesek, kívül pedig rendkívül karcállóak. A párásodásmentesség legalább 10 autokláv ciklus után is fenmarad. A bevonat teljes párásodásmentességet és maximális látást biztosít.

uvex infradur / uvex infradur plus

uvex infradur lencsék mindkét oldalon karcállók és minimalizálják a hegesztési szikrák beégését.

uvex infradur plus lencsék mindkét oldalon párásodásmentesek, kívül rendkívül karcállók és minimalizálják a hegesztési szikrák beégését.