Open/Close Menu

Gyártói szakértelemmel rendelkező rendszerszolgáltató

Teljes termelésünk közel 80 százaléka saját üzemeinkben történik, ahol a legmodernebb technológiákat egyesítjük az innováció erejével és többéves tapasztalattal. Minőségbiztosítási rendszerünk a legmagasabb követelményeknek felel meg, és minden üzemünk rendelkezik az ISO 9001:2008 szerinti tanúsítvánnyal.

Az uvex safety group a bajorországi Fürthben található központi telephelyen egy tető alatt egyesíti a száras szemüvegekre, a teljes látóterű szemüvegekre, a korrekciós védőszemüvegekre és a lézervédelmi szemüvegekre vonatkozó szakértelmet, így egyedülálló szemvédelmi szakértői központtal rendelkezik.

Az ötleteket és a projekteket saját termékfejlesztésünk révén valósítjuk meg. Minden termékünk meghaladja a mindenkori szabványok követelményeit. A mechanikai és optikai tulajdonságokat folyamatosan saját szemvédelmi vizsgálólaboratóriumunkban vizsgáljuk.

Az legkiválóbb bevonatrendszereket házon belül fejlesztjük ki és állítjuk elő. Az uvex safety group minőségi normái példaértékűek, saját környezeti irányelveink pedig a vállalatpolitika részét képezik és minden telephely számára kötelező érvényűek.

 

Laservision - több mint 30 éves tapaszatalat a lézervédelemben

A “laservision” márka alatt és „mi védjük az Ön szemét” ígérettel csúcstechnológiás lézervédelmi termékekeket és kiegészítőket fejlesztünk, gyártunk és értékesítünk a vonatkozó standardoknak megfelelően. Tovább...