Open/Close Menu
uvex i-3 safety spectacle
Termék ID: 9190.888 AR

uvex i-3 védőszemüveg - A viselési kényelem új szintje

Az uvex érti, hogy minden védőeszközt viselő egyedi, ezért a termékek fejlesztésénél ez képezi a formatervezési és termékfejlesztési filozófiánk középpontját. Az uvex i-3 védőszemüveg innovatív jellemzőivel, a használhatóságot és kényelmet a magas szintű védelemmel egyesítő szemüveg tökéletes példája. Az uvex i-3 védőszemüveg új szintre emeli a kényelmes viselet fogalmát.


Előnyök áttekintése

  • Kényelmes viselet minden fejszélességhez
  • Minden arcformához illeszkedik
  • Állítható dőlésszögű rugalmas szárak
  • Puha fülpárnák
  • Integrált Softflex zóna a különböző szélességű fejekhez
  • Rugalmasan állítható Softflex orr-rész
  • Nyomásmentes illeszkedés, hosszan tartó viselés esetén is
  • Biztos illeszkedés
  • 100%-ig fémmentes
  • AR 9190.888 uvex AR-bevonattal: mindkét oldalon tükröződés-mentes bevonat több mint 96,5%-os fényáteresztő képességgel
Bevonat és tulajdonságok
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről...
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről karcállóak, belülről pedig párásodás-gátló tulajdonságokkal rendelkeznek, és kétszer hatékonyabbak, mint az uvex supravision HC-AF bevonatú lencsék. A párásodást-gátló bevonat tartós, így nem lehet lemosni. A külső nano clean hatás miatt a lencséket nagyon könnyű tisztítani, és kevésbé hajlamosak a szennyeződésre. Ez a bevonat tökéletes hirtelen fellépő párásodás esetén, illetve ha a lencsék gyakori tisztítására van szükség.
uvex optidur NCH
Az uvex optidur NCH bevonttal rendelkező lencsék rendkívül karcállóak...
uvex optidur NCH
Az uvex optidur NCH bevonttal rendelkező lencsék rendkívül karcállóak és a nagymértékben ellenállnak a vegyszereknek is. A nanotechnológiás lakkrendszernek köszönhetően a lencse tapadásmentessége jelentősen javult, ami megkönnyíti a lencsék tisztítását. Ennek eredményeképpen a vizes és olajos szennyeződések könnyedén eltávolíthatók.
uvex optidur 4C PLUS
Az uvex optidur 4C PLUS bevonattal ellátott lencsék mindkét oldalon...
uvex optidur 4C PLUS
Az uvex optidur 4C PLUS bevonattal ellátott lencsék mindkét oldalon páramentesek, karcállóak valamint antisztatikusak. A tartós páramentesítő bevonat nem mosható le.
uvex variomatic
Az uvex variomatic bevonattal ellátott lencsék fényre sötétednek....
uvex variomatic
Az uvex variomatic HC-AF bevonattal ellátott lencsék fényre sötétednek. Optimális látási viszonyokat biztosítanak azzal, hogy 10 másodpercen belül automatikusan elsötétednek, valamint 30 másodpercen belül visszatérnek eredeti színükre. A lencséket vakító fény elleni védelemmel is elláttuk. Ezek a lencsék különösen alkalmasak változó fényviszonyok közötti munkakörülményekhez, amelyek során gyakran váltanak külső és belső terek , sötét és erős fény között. Mostantól már az ismert uvex supravision HC-AF technológiával ( a lencse külső oldalán karcálló, a lencse belső oldalán tartósan páramentes bevonattal) .
Egyéni szár-dőlésszög állítás
A szárak állítható dőlésszöge garantálja, hogy az uvex...
Egyéni szár-dőlésszög állítás
A szárak állítható dőlésszöge garantálja, hogy az uvex védőszemüvegek bármilyen fejformához beállíthatók legyenek, így biztosítják a kényelmesebb viseletet.
uvex THS
Kiemelkedő minőségű párásodásmentes tulajdonságok (a külső és...
uvex THS
Kiemelkedő minőségű párásodásmentes tulajdonságok (a külső és belső oldalon is) Hosszan tartó párásodást-gátló tulajdonságok. Víztaszító.