Open/Close Menu
uvex astrospec 2.0 safety spectacle
Termék ID: 9164.246

uvex astrospec 2.0 – a legsikeresebb ipari védőszemüveg újratervezett változata

Ezt a terméket a sokoldalúsága miatt már több mint 20 éve nagyra tartják a felhasználók. Ez a kipróbált klasszikus modell most új, modern dizájnban kerül a piacra. A duo-komponens-technológiának köszönhető kényelem és a kiemelkedő funkcionalitás teszi ezt az új terméket egyedülállóvá. A puha szárvégek biztos és nyomásmentes illeszkedést garantálnak hosszan tartó viselet esetén is. A dőlésszög állitási lehetőség miatt a viselő bármikor saját fejformájához és munkahelyi környezetéhez igazíthatja a szemüveget. A nagy polikarbonát panorámalencsékbe integrált oldalvédelem a szemek optimális takarását biztosítják. Ezen felül az uvex astrospec 2.0 többféle uvex bevonattal kapható a lehető legjobb karcállóság és páramentesség érdekében. Tudjon meg többet az új klasszikus modell előnyeiről, és fedezze fel Ön is a benne rejlő funkciókat, kényelmet és dizájnt.


Előnyök áttekintése

  • Az innovatív stílus és új technológia maximális viselői elfogadást garantál
  • Maximálisan kényelmes viselet minden arcforma esetén a rugalmas 2K száraknak és a dőlésszög állításnak köszönhetően
  • A körbeölelő szárak tökéletes illeszkedést biztosítanak
  • Biztos és nyomásmentes illeszkedés, még hosszan tartó viselés esetén is
  • A labirintustömítéses szellőzés segít a szem körüli klíma javításában a magasabb szintű kényelem érdekében
  • Polikarbonát panorámalencsék integrált oldalvédelemmel a szemek optimális takarása érdekében
  • Laposra összehajtható
Bevonat és tulajdonságok
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről...
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről karcállóak, belülről pedig párásodás-gátló tulajdonságokkal rendelkeznek, és kétszer hatékonyabbak, mint az uvex supravision HC-AF bevonatú lencsék. A párásodást-gátló bevonat tartós, így nem lehet lemosni. A külső nano clean hatás miatt a lencséket nagyon könnyű tisztítani, és kevésbé hajlamosak a szennyeződésre. Ez a bevonat tökéletes hirtelen fellépő párásodás esetén, illetve ha a lencsék gyakori tisztítására van szükség.
uvex optidur NCH
Az uvex optidur NCH bevonttal rendelkező lencsék rendkívül karcállóak...
uvex optidur NCH
Az uvex optidur NCH bevonttal rendelkező lencsék rendkívül karcállóak és a nagymértékben ellenállnak a vegyszereknek is. A nanotechnológiás lakkrendszernek köszönhetően a lencse tapadásmentessége jelentősen javult, ami megkönnyíti a lencsék tisztítását. Ennek eredményeképpen a vizes és olajos szennyeződések könnyedén eltávolíthatók.
uvex optidur 4C PLUS
Az uvex optidur 4C PLUS bevonattal ellátott lencsék mindkét oldalon...
uvex optidur 4C PLUS
Az uvex optidur 4C PLUS bevonattal ellátott lencsék mindkét oldalon páramentesek, karcállóak valamint antisztatikusak. A tartós páramentesítő bevonat nem mosható le.
Egyéni szár-dőlésszög állítás
A szárak állítható dőlésszöge garantálja, hogy az uvex...
Egyéni szár-dőlésszög állítás
A szárak állítható dőlésszöge garantálja, hogy az uvex védőszemüvegek bármilyen fejformához beállíthatók legyenek, így biztosítják a kényelmesebb viseletet.