Open/Close Menu
uvex pheos guard
Termék ID: 9192.180 / 9192.680 s

uvex pheos guard / uvex pheos guard s

Az innovatív pheos guard rendszer a sikeres pheos termékskála funkcionális kiegészítése. A pheos szemüvegek, extra keret és fejpánt nyerő kombinációja. A kényelmes keret szoros rögzítése védelmet nyújt a részecskék behatolása és a fröccsenés ellen. A páramentes bevonatú lencsék és az extra keret kombinációja miatt remek választás poros munkakörnyezet esetén. Fejpánt is rászerelhető, amelynek köszönhetően magasban vagy szűk terekben végzett munkához is alkalmas. Elősegíti a kompatibilitást más egyéni védőfelszerelésekkel is.

Az uvex pheos guard s modellt kifejezetten keskenyebb fejformához terveztük. Az s-rendszer a pheos s védőszemüvegből, egy további pheos s keretből és egy pheos fejpántból áll.


Bevonat és tulajdonságok
uvex supravision extreme
Az uvex supravision extreme bevonattal ellátott lencsék kívülről...
uvex supravision extreme
Az uvex supravision extreme bevonattal ellátott lencsék kívülről karcállóak, belül pedig állandó páramentességet mutatnak. A lencsék nem ködösödnek be, mivel a bevonat soha nem éri el a telítettségi szintet. Különösen alkalmas magas légnedvességű, valamint hosszú ideig tartó, nagy páraterhelésű munkakörnyezethez.