Open/Close Menu
uvex super g
Termék ID: 9172.065

uvex super g védőszemüveg

Ez az izgalmas szemüveg koncepció egyesíti az innovatív technológiákat a csúcstechnológiájú anyagokkal. A korszerű gyártási folyamatoknak köszönhetően rendkívül vékony lencsét hoztunk létre. A szárak uvex x-stream technológiájával készültek, így kitűnő, csúszásmentes illeszkedést és kiemelkedő stabilitást biztosítanak, és széles körben használhatók. Az uvex super g védőszemüveg teljesen fémmentes és csúcskategóriás védelmet nyújt – és a súlya mindössze 18 g!


Előnyök áttekintése

  • A világ legkönnyebb védőszemüvege – mindössze 18g – olyan könnyű, mint egy CD
  • Íves kialakítású. A lencsék ideális aerodinamikával rendelkeznek és előre dőlnek, így kiváló szellőzést és jobb kényelmet biztosítanak a szem körül
  • Az uvex x-stream technológia – a szárak anyaga fokozatosan megy át keményből puha anyagba – biztosan és csúszásmentesen rögzíti a szemüveget a fejhez
  • A rendkívül vékony lencséknek köszönhetően kivételes optikai tisztaság
  • 100%-ig fémmentes
Bevonat és tulajdonságok
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről...
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről karcállóak, belülről pedig párásodás-gátló tulajdonságokkal rendelkeznek, és kétszer hatékonyabbak, mint az uvex supravision HC-AF bevonatú lencsék. A párásodást-gátló bevonat tartós, így nem lehet lemosni. A külső nano clean hatás miatt a lencséket nagyon könnyű tisztítani, és kevésbé hajlamosak a szennyeződésre. Ez a bevonat tökéletes hirtelen fellépő párásodás esetén, illetve ha a lencsék gyakori tisztítására van szükség.
uvex optidur NCH
Az uvex optidur NCH bevonttal rendelkező lencsék rendkívül karcállóak...
uvex optidur NCH
Az uvex optidur NCH bevonttal rendelkező lencsék rendkívül karcállóak és a nagymértékben ellenállnak a vegyszereknek is. A nanotechnológiás lakkrendszernek köszönhetően a lencse tapadásmentessége jelentősen javult, ami megkönnyíti a lencsék tisztítását. Ennek eredményeképpen a vizes és olajos szennyeződések könnyedén eltávolíthatók.
uvex optidur 4C PLUS
Az uvex optidur 4C PLUS bevonattal ellátott lencsék mindkét oldalon...
uvex optidur 4C PLUS
Az uvex optidur 4C PLUS bevonattal ellátott lencsék mindkét oldalon páramentesek, karcállóak valamint antisztatikusak. A tartós páramentesítő bevonat nem mosható le.