Open/Close Menu

Innovatív formatervezés, ami mindenkihez illik

Így működik a szemvédelem manapság. Az uvex sportstyle elnevezés a legújabb fejlesztesű védőszemüvegek egy új generációja: Amikor a tiszta, sportos formatervezés a legkényelmesebb hordatósággal és biztonsággal találkozik.

A viselés kényelme már az első pillanatban érzékelhető: az innovatív uvex duo component technológiájának köszönhetően az uvex sportstyle védőszemüveg tökéletesen illeszkedik mindenféle fejformára. Az állítható, különösen puha orrpárna minden körülmények között biztosítja az optimális illeszkedést, és megakadályozza, hogy a szemüveg kényelmetlenül nyomja az orrot. Mindössze 23 grammos súlyával a piacon található legkönnyebb munkavédelni szemüvegek közé tartozik. Csekély súlya és az ergonómikus formatervezés gondoskodnak a legnagyobb kényelemről hosszan tartó viselés során is. Jobban néz ki, és jobban lehet látni vele.

A sportos formatervezés az uvex sportstyle-nak különösen modern és vonzó külsőt kölcsönöz. Az optimális lencsegeometria UV 400-as védelmmel párosítva panoráma látóteret biztosít minden szituációban. Karcmentes külső felület, párásodásmentes belső felület: Az új fejlesztésű, uvex supravision extreme bevonat-technológiának köszönhetően az uvex sportstyle védőszemüveg magas páratartalmú munkaterületeken történő viselésre is alkalmas. Az uvex sportstyle víztiszta vagy szürke színű lencsékkel rendelhető, és egyaránt használható esztergálásnál és marásnál, valamint könnyű összeszerelési munkálatoknál, laborban vagy UV-fény alatt történő munkáknál.


Előnyök áttekintése

  • Tiszta, sportos, filigrán formatervezés
  • Uniszex
  • A legmagasabb szintű funkcionalitás
  • uvex duo component technológia
  • UV 400-as-védelem
  • Csak 23 gramm súly
Bevonatok és jellemzők
uvex supravision extreme
Az uvex supravision extreme bevonattal ellátott lencsék kívülről...
uvex supravision extreme
Az uvex supravision extreme bevonattal ellátott lencsék kívülről karcállóak, belül pedig állandó páramentességet mutatnak. A lencsék nem ködösödnek be, mivel a bevonat soha nem éri el a telítettségi szintet. Különösen alkalmas magas légnedvességű, valamint hosszú ideig tartó, nagy páraterhelésű munkakörnyezethez.