Open/Close Menu
uvex pheos cx2 Védőszemüveg
Termék ID: 9198.257

uvex pheos cx2 – Kényelem, ami pont jól illeszkedik

Az Innovative Features segítségével az uvex pheos cx2 a már korábban bizonyított uvex pheos s - hoz képest még jobban teljesít: Az új, innovatív X-Twist-technológia és az új X-tended Eyeshield kimutathatóan biztosítják a legmegfelelőbb illeszkedést és a szem környékének legtökéletesebb lefedését a megbízható védelem érdekében minden körülmények között.


Előnyök áttekintése

  • Védőszemüveg modern, sportos formájú védőszemüveg "X" márkajellel ellátva.
  • Kényelmes védelem a közvetlenül a fröccsöntött homlok-védőelemnek és az orrpárnáknak köszönhetően.
  • Optimális védelem a Twist-szemüveg szár-technológiájának köszönhetően, ami tökéletes és csúszásmentes illeszkedést biztosít.
  • Nagy látótér a duo-szférikus lencséknek köszönhetően.
  • Innovatív uvex duo component technológia a lehető legkényelmesebb viselés érdekében.
  • Kitűnő szellőzés biztosítja a szemkörnyék egészséges hőmérsékletét.
  • A keskeny szárkialakítás lehetővé teszi a fültok, a sisak vagy a beütődés ellen védő sapkával együtt történő kényelmes viselését.
Technológiák
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről...
uvex supravision performance
Az uvex supravision performance bevonattal ellátott lencsék kívülről karcállóak, belülről pedig párásodás-gátló tulajdonságokkal rendelkeznek, és kétszer hatékonyabbak, mint az uvex supravision HC-AF bevonatú lencsék. A párásodást-gátló bevonat tartós, így nem lehet lemosni. A külső nano clean hatás miatt a lencséket nagyon könnyű tisztítani, és kevésbé hajlamosak a szennyeződésre. Ez a bevonat tökéletes hirtelen fellépő párásodás esetén, illetve ha a lencsék gyakori tisztítására van szükség.