Open/Close Menu

Egy márka - Egy cél

Az uvex safety group és az uvex sports group

Az uvex márkanév nem csak az innovatív munkavédelmi felszerelések terén, hanem a sport- és szabadidős termékek piacán is egyaránt ismert. Az uvex sports group termékei közé többek között a síszemüvegek és sisakok, kerékpáros sisakok, sportszemüvegek és motorversenyzők számára kifejlesztett sisakok tartoznak. A nemzetközi élsport partnereként az uvex több mint 1000 professzionális sportolót lát el védőfelszereléssel világszerte.

A munkavédelemhez hasonlóan a sportoláshoz használt védőfelszereléseknek is a legszigorúbb biztonsági, funkcionális és kényelmi elvárásoknak kell megfelelniük. A két részlegünk közötti tudás- és információ-áramlás elősegíti termékeink folyamatos fejlesztését.

A sport és a biztonság itt nem csupán kéz a kézben járnak, hanem kölcsönösen kiegészítik egymást. Így van ez a Red Bull District Ride-on Nürnberg-ben is. Hiszen az uvex nem csak az építőcsapat munkásait látta el munkavédelmi felszereléssel, hanem a látványos motoros rendezvény néhány legjobb motorversenyzője számára is biztosított sisakokat és szemüvegeket. Mindkét divíziónk remek csapatmunkáról tanúskodott mintegy 120 000 néző előtt és ezzel átélhetővé tette az uvex márkát.