Open/Close Menu

„Az évszázad márkája”

Az uvex kiállta a próbát

Az uvex nem riadt meg attól sem, hogy pártatlanul vizsgálják termékeit, így rendszeresen vesz részt versenyeken és teljesítmény-projekteken.

Az elmúlt években számos díjat és kitüntetést kapott a vállalat, amelyek elismerték az uvex innovációs erejét technológiában és a design-ban is. A German Standards (német szabványok) testülete az uvex-et Síszemüvegek (2009) és Védőszemüvegek (2016) termékkategóriában „Az évszázad márkája” címmel koronázta meg.

Az uvex az egyik leginnovatívabb vállalatnak bizonyult a németországi kis- és középvállalatok között, és számos alkalommal elnyerte a TOP 100 minőségi elismerést is. Az uvex a következő kategóriákban vitte el az első díjat: „lnnováció marketing”(2009), „Innovatív eljárások és szervezés” (2011), valamint „Az év innovátora” (2013). Olyan neves design díjak, mint az iF product design award, a red dot design award vagy a German Design Award megerősítik, hogy termékeink megfelelnek a forma és funkció iránt támasztott legmagasabb követelményeknek, valamint bizonyítják, hogy a funkcionális termékek is mutathatnak jól.

 

 

2016

2015

2014

2013

2012