Open/Close Menu

Minöség Made in uvex

10 ok, amely az uvexet vezetővé teszi a minőség terén

Az uvex gyártó. Az egyéni védőeszközök fejlesztésében és gyártásában szerzett több évtizedes tapasztalatunk lehetővé teszi számunkra, hogy ügyfeleink igényeinek eleget tegyünk, és meggyőző értéktöbbletet teremtsünk. Ügyfeleink világszerte elsősorban termékeink és szolgáltatásaink magas minőségét, valamint tanácsadási szakértelmünk magas színvonalát értékelik. Ez a bizalom ösztönző számunkra, és mindent megteszünk annak érdekében, hogy minőségi ígéretünknek nap mint nap megfeleljünk.

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁS

Az uvex folyamatai és eljárásmódjai minden gyárban ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkeznek, és az uvex gondoskodik róla, hogy azokat a TÜV Süd évente felülvizsgálja.

KÁROSANYAG-MENTESSÉG

Az uvex a REACH-rendeletnek megfelelően nem alkalmaz egészségkárosító anyagokat, és ezenfelül egy saját károsanyag-tiltólistát is kötelezőnek tekint önmagára nézve.

TÁRSADALMI NORMÁK

Az uvex minden gyárban betartja az uvex csoport társadalmi normáinak irányelveit, és azok betartását a beszállítói láncban is biztosítja.

BUSINESS IS PEOPLE

Az uvex rendszeres képzések és továbbképzések révén folyamatosan javítja munkatársai tanácsadási szakértelmét minden releváns szakterületen.

FENNTARTHATÓSÁG

Az uvex minden gyárat következetesen a fenntartható termelés figyelembevételével alakított ki. A gyártás során az erőforrások felelősségteljes felhasználása ugyanúgy központi szerepet kap, mint a hulladéktermelés elkerülése.

SZABVÁNYOK

Az uvex az egyéni védőeszközökre vonatkozó minden szabványnak eleget tesz. A gyártásban rendszeres felülvizsgálatokat végzünk.

TESZTELÉSI SZAKÉRTELEM

Az uvex saját tesztlaboratóriuma segítségével folyamatosan ellenőrzi a termékminőséget a gyárakban. A módszereket és a tesztelési irányelveket vezető külső intézetekkel szoros együttműködésben folyamatosan továbbfejlesztjük.

HÁLÓZATI SZAKÉRTELEM

Az uvex az előtermékek és a nyersanyagok előállítása kapcsán sok éve működik együtt válogatott stratégiai partnereivel. Az uvex a magas színvonalat saját munkavállalói révén helyben biztosítja.

PROTECTING PEOPLE

Az uvex természetesen minden gyárában a legszigorúbb biztonsági előírások szerint működik, és az OHRIS/LV 21 munkabiztonság-irányító rendszer tanúsítványával rendelkezik.

INNOVÁCIÓS FOLYAMAT

Az uvex átfogó termékgyártási folyamattal rendelkezik. A szisztematikus innovációs folyamat biztosítja a magas innovációs arányt és a minőséget a teljes termelési láncban.