Open/Close Menu

uvex safety group stratégiája

Márka rendszer szolgáltató

Az uvex innovatív márka rendszer szolgáltató nemzteközi gyártási tapasztalattal. Emellett magasan képzett stratégiai partnerrendszerrel rendelkezünk, hogy a legkülönfélébb piaci-és ügyféligényeknek tehessünk eleget. 

 

Innováció

A legszigorúbb minőségi, funkcionális és innovációs előírásoknak megfelelő ipari védőeszközöket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk. Átfogó szolgáltatásainkkal mérhető hozzáadott értéket nyújtunk ügyfeleinknek szerte a világon. Törekszünk rá, hogy vezető innovátorok legyünk a szakterületünkön.

 

Minőség

Gyártóként igen magas minőségbeli igényeket támasztunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal szemben egyaránt. A „made in uvex” felirat ügyfeleink számára olyan minőségbeli garanciát jelent, amelyben bízhatnak. Célunk, hogy gazdasági, környezetvédelmi és társadalmi téren is összhangot teremtsünk. Mindezek elérése érdekében magas minőségű színvonalat állítottunk fel gyártási helyeink és termékeink számára egyaránt, melyek partnereinkre is vonatkoznak.

 

Business is people

Tevékenységünk középpontjában az ember áll. Vállalatunk célja az emberek védelme. Alkalmazottainknak lehetőséget adunk szakmai előrelépésre és karrierépítésre egy nemzetközi csapatban.

 

Az első hely a végső célunk.