Open/Close Menu

uvex - protecting people

Aktív munkahelyi egészségvédelem és biztonság egyéni védőeszközökkel(EVE)

Küldetésünk:protecting people - vagyis az emberek védelme

 

Számunkra ez a mondat nem csak egy reklámszlogen. Az emberek munka közben védelme a célunk, amellyel nagy felelősséget vállalunk és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy termékeinkkel és szolgáltatásainkkal minimalizáljuk a munkahelyi veszélyeket.Azonban feladatunk nem csupán a passzív védelem optimalizációja magas minőségű termékekkel, hanem az aktív védelem, vagyis a megelőzés. A következő kérdésre keressük mindig a választ: „Hogyan biztosíthatjuk az emberek védelmét és tarthatjuk fenn hatékonyságukat a munkahelyükön személyes védőfelszerelések segítségével?“

A válasz az ergonómia stratégiai alkalmazásában rejlik, amely intenzíven veszi fel a harcot a terhelés és az igénybevételből származó feszültséggel szemben. A tudomány legújabb felfedezéseit integrálva egy olyan termékcsaládot fejlesztettünk ki az elmúlt hónapokban, amely a lehető legjobban tehermentesíti a viselőjét.

Egy definiált „Relief (tehermente-sítési-) index-el“ alá tudjuk támasztani, hogy minden termék tudományosan bizonyítható és vizsgálható tulajdonságokkal rendelkezik, amelyek megelőzik a fizikai terhelést és ezzel kizárják a későbbi egészségügyi károsodásokat. Az<br/> i-gonomics termékcsaláddal szeretnénk munkatársai egészségvédelméhez hozzájárulni. Bízza rá magát termékeinkre és szolgáltatásainkra és segítsen minket abban, hogy a jövőben még biztoságosabbá tehessük a munkahelyek világát.  

Az
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
vezetősége

Stefan Brück (CEO)
Peter Buschmann
Martin Leusmann
Stefan Wehner