uvex u-fit vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Cikkszám: 60596

  • Robusztus, rugalmas, egyszer használatos védőeszköz
  • EN 374 szerint tanúsított
  • Nagyfokú ellenálló képesség vegyi anyagokkal szemben, élelmiszerkezelése alkalmas

uvex u-fit – sokoldalú, egyszer használatos védelem

Az uvex u-fit egyszer használatos védőkesztyű elsősorban nagyon jó mechanikai ellenálló-képességével győz meg. Rugalmas és robusztus, jól véd a kosz és az olaj ellen – ezért tökéletesen alkalmas könnyű finomszerelési munkákhoz.

Általános jellemzők

  • Vékonyabb és megbízhatóbb NBR egyszer használatos védőkesztyű (0,10 mm)
  • NBR (nitril-kaucsuk), kb. 0,10 mm
  • Szín: kék
  • A következő méretekben kapható: S–XL

Védelmi jellemzők

  • EN 374 szerint tanúsított
  • Jó tapadás a kesztyű érdesített felülete révén
  • Nagyon jó mechanikai stabilitás
  • Megbízható fröccsenés elleni védelem vegyszerek, például savak és lúgok, szilárd anyagok vagy vizes sóoldatok kezelése során
  • Szilikonmentes a benyomástesztnek megfelelően

Kényelmességi jellemzők

  • Kiváló tapintás és finomérzékelés
  • Nagyon jó illeszkedés
  • Nagyon rugalmas

Alkalmazási területek

Egyszer használatos kesztyű, kiválóan alkalmas vegyszerek kezelésére a következő területeken:

  • Finomszerelés
  • Ellenőrzési munkák
  • Vegyi anyagok rövid idejű kezelése
  • Lakkozás (fröccsenés elleni védelem)
  • Élelmiszeripari feldolgozás
  • Könnyű tisztítási munkák
  • Termékvédelem

Letöltés

Termékadatlap

Műszaki adatok: uvex u-fit vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Tulajdonságok Leírás
Terméktípus Egyszer használatos munkavédelmi kesztyű
Speciális jellemzők élelmiszerkezelésre alkalmas, Vírusokkal szembeni védelem
terméktípus Vegyi védelem
termékcsalád uvex u-fit
kivitel kb. 24 cm, Érdesített felületű kesztyű
bevonat Nitrilgumi (NBR)
bevonattal ellátott terület kb. 0,10 mm, Teljes kesztyű
termékrendszer Szerkezet, health care
Norm EN 374-1:2016
szabványok EN ISO 374-1:2016/Type B (K P T)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
élelmiszerkezelési alkalmasság Vizenyős (pH > 4,5), Savas (pH < 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R3 = hal, sajt), Zsíros (R4 = hús, baromfi), Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk)
anyag belső bélés nélküli
szín kék
méret S, M, L, XL
Conditions of the workplace handling chemicals, Nedves/olajos
alkalmazás Finomszerelés, Ellenőrzési munkák, Élelmiszeripari feldolgozás, Termékvédelem, Vegyi anyagok rövid idejű kezelése, Lakkozás (fröccsenés elleni védelem), Pontosság
tanúsítványok Élelmiszeripari használatra alkalmas
szegmens Festő- és tapétázómunka
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex phynomic airlite A ESD
YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit ft YES YES YES YES (R1 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY