uvex phynomic foam védőkesztyű

Cikkszám: 60050

  • Természetes tapintásérzet
  • EN 388 (3 1 3 1) szerint tanúsított
  • Élelmiszerkezelésre alkalmas
  • Rendkívül bőrbarát és nem tartalmaz káros anyagokat

 

uvex phynomic foam – tökéletesség három dimenzióban

A számos különböző modellt magába foglaló uvex phynomic sorozat minden olyan tevékenységhez megfelel, ahol a finom tapintás követelmény. Ezek a munkavédelmi kesztyűk „második bőrként” működnek, és különösen könnyűek és rugalmasak – anélkül, hogy közben a kezek beizzadnának. Az uvex phynomic foam száraz alkalmazási környezetben kitűnő tapadással rendelkezik.

 


Általános jellemzők

  • Nagyon finom tapintást biztosít precíziós mechanikai munkák végzéséhez
  • Tenyérrész és ujjhegyek Aqua-Polymer habbevonattal
  • Szín: fehér, szürke
  • A következő méretekben kapható: 5 – 12

 

Védelmi jellemzők

  • EN 388 (3 1 3 1) szerint tanúsított
  • Nagyon jó mechanikai kopásállóság a nedvességtaszító Aqua-Polymer habbevonat révén
  • Nagyon jó tapadás száraz és kissé nedves területeken

 

Kényelmességi jellemzők

  • Jó légáteresztő képesség az Aqua-Polymer habbevonat révén
  • Kiváló tapintás és finomérzékelés alkatrészek szerelésénél
  • Tökéletes illeszkedés a 3D Ergo technológia révén
  • Nagyon bőrbarát – dermatológiailag igazoltan (uvex pure standard)
  • Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.
  • Nagyon bőrbarát – a proDERM Institut für Angewandte Dermologische Forschung / Alkalmazott Dermatológiai Kutatóintézet tanúsította dermatológiailag (proDerm tanulmányok: 11.0356-02, 11.0482-11)

 

Alkalmazási területek

Mechanikai védelem a precíziós munkák során

  • Finomszerelés
  • Precíziós munkák
  • Ellenőrzési munkák
  • Válogatási munkák
  • Élelmiszeripari feldolgozás
  • Csomagolási munkák

 

Letöltés

Termékadatlap

 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex C500 pure YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite hermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex unipur MD/FT NOT TESTED YES


Further information, including test principles, is available on request.

Technische Daten für uvex phynomic foam védőkesztyű (60050)

Tulajdonságok Leírás
terméktípus Mechanikus védelem
termékcsalád uvex phynomic
kivitel Kötött mandzsetta
bevonat Aqua-Polymer hab
bevonattal ellátott terület Ujjbegy, Tenyér
Norm EN 388:2016
szabványok EN 388:2016 (3 1 2 1 X)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
élelmiszerkezelési alkalmasság Vizenyős (pH > 4,5), Savas (pH < 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk)
anyag elasztán, poliamid
szín szürke, fehér
méret 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12
alkalmazás Finomszerelés, Ellenőrzési munkák, Élelmiszeripari feldolgozás, Válogatási munkák, Csomagolási munkák, Pontosság
Conditions of the workplace Száraz, Nedves/kissé olajos
technológiák uvex 3D-Ergo
tanúsítványok Élelmiszeripari használatra alkalmas, made in Germany, Öko-Tex Standard 100, proDerm, uvex pure standard
Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY