uvex rubiflex S NB27B vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Cikkszám: 6027107
EAN /UPC: 4048612015704

uvex rubiflex S NB27B – könnyű és rugalmas

Az uvex rubiflex termékcsalád lánchurkolt, vegyi anyagok elleni védőkesztyűje a kellemes viselési tulajdonságok mellett jó védelmet nyújt a legkülönfélébb vegyi és mechanikai kockázatok ellen. A kiváló tapintás- és finomérzékelés érintőképernyők kezelését is lehetővé teszik – a vegyiparban, az autóiparban és az élelmiszeriparban egyaránt.

Általános jellemzők
  • Nagyon könnyű, lánchurkolt, vegyi anyagok elleni NBR-védőkesztyű számos különböző vegyi anyagok kezeléséhez
  • Teljes felületű speciális NBR-bevonat (nitril-kaucsuk) kb. 0,40 mm rétegvastagsággal
  • Érintőképernyő kezelésére használható.
  • Élelmiszerkezelésre alkalmas
  • Kesztyűszár hossza: kb. 27 cm
  • Szín: kék
  • A következő méretekben kapható: 7 – 11
  • AQL 1,5
Kényelmi jellemzők
  • Kiváló tapintás és finomérzékelés
  • Ergonomikus illeszkedés
  • Nagyon rugalmas
  • Kiváló viselési kényelem a kiváló minőségű pamut interlock hordozóanyag révén
  • Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.
Védelmi jellemzők
  • EN 388:2016 (2 1 1 1 X) és EN ISO 374-1:2016/A típus (J K N O P T) szerint tanúsított
  • Jó mechanikai kopásállóság az NBR-bevonat révén
  • Jó ellenálló képesség zsírokkal, ásványi olajokkal és számos vegyi anyaggal szemben
  • Jó tapadás nedves területeken
Alkalmazási területek
  • Autóipar
  • Vegyipar
  • Laboratórium
  • Lakkozási munkák
  • Élelmiszeripari feldolgozás
Attribute Value
Márka uvex
Terméknév uvex rubiflex S NB27B
Termékkategória Védőkesztyű
Terméktípus Vegyvédelmi kesztyűk
Jelölés termékcsalád uvex rubiflex S
Méret 7
Kivitel Szárral
Szabvány EN ISO 21420:2020/EN 388:2016 + A1:2018/EN ISO 374-1:2016 + A1:2018/EN 407:2020
Bevonat Nitrilgumi (NBR)
Keresőszín (szűrő) kék
Újrahasznosítás Többször használatos (R)
Felsőrész anyaga pamut interlock
Ápolási útmutató A tisztítás csak akkor lehetséges, ha nem használtak agresszív vegyszereket
Bevonat teljes felületen bevont
Bevonat erőssége 0.40 mm
Anyagokkal szembeni ellenállóság Zsírok, Ásványi olajok
Egészségvédelem Káros oldószerektől mentes (DMF, TEA)
Kesztyűhossz 27
Áthatolással szembeni ellenállás A típus
Termékvédelem Védőkesztyű élelmiszerek kezeléséhez és feldolgozásához
Vizsgált vegyi anyagok szalmiákszesz 25% (O), ecetsav 99% (N), formaldehid 37% (T), nátriumhidroxid 40% (K), n-heptán (J), hidrogén-peroxid 30% (P)
uvex technológia uvex 3D-Ergo technológia
Tanúsítványok Alkalmas az élelmiszerrel való érintkezésre, STANDARD 100 by OEKO-TEX®
uvex minőségi védjegy Made in Germany
Termék sorozat -
Cikkinformációk Műszaki adatok Dokumentumok

uvex rubiflex S NB27B – könnyű és rugalmas

Az uvex rubiflex termékcsalád lánchurkolt, vegyi anyagok elleni védőkesztyűje a kellemes viselési tulajdonságok mellett jó védelmet nyújt a legkülönfélébb vegyi és mechanikai kockázatok ellen. A kiváló tapintás- és finomérzékelés érintőképernyők kezelését is lehetővé teszik – a vegyiparban, az autóiparban és az élelmiszeriparban egyaránt.

Általános jellemzők
  • Nagyon könnyű, lánchurkolt, vegyi anyagok elleni NBR-védőkesztyű számos különböző vegyi anyagok kezeléséhez
  • Teljes felületű speciális NBR-bevonat (nitril-kaucsuk) kb. 0,40 mm rétegvastagsággal
  • Érintőképernyő kezelésére használható.
  • Élelmiszerkezelésre alkalmas
  • Kesztyűszár hossza: kb. 27 cm
  • Szín: kék
  • A következő méretekben kapható: 7 – 11
  • AQL 1,5
Kényelmi jellemzők
  • Kiváló tapintás és finomérzékelés
  • Ergonomikus illeszkedés
  • Nagyon rugalmas
  • Kiváló viselési kényelem a kiváló minőségű pamut interlock hordozóanyag révén
  • Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.
Védelmi jellemzők
  • EN 388:2016 (2 1 1 1 X) és EN ISO 374-1:2016/A típus (J K N O P T) szerint tanúsított
  • Jó mechanikai kopásállóság az NBR-bevonat révén
  • Jó ellenálló képesség zsírokkal, ásványi olajokkal és számos vegyi anyaggal szemben
  • Jó tapadás nedves területeken
Alkalmazási területek
  • Autóipar
  • Vegyipar
  • Laboratórium
  • Lakkozási munkák
  • Élelmiszeripari feldolgozás