uvex rubiflex S NB27B vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Cikkszám: 60271

  • Érintőképernyő kezelésére használható.
  • Kesztyűszár, kb. 27 cm
  • EN 388:2016 (2 1 1 1 X) és EN ISO 374-1:2016/A típus (J K N O P T) szerint tanúsított
  • Élelmiszerkezelésre alkalmas
  • Nagyon jó ellenálló képesség vegyi anyagokkal szemben
  • Könnyű és rugalmas

uvex rubiflex S NB27B – könnyű és rugalmas

Az uvex rubiflex termékcsalád lánchurkolt, vegyi anyagok elleni védőkesztyűje a kellemes viselési tulajdonságok mellett jó védelmet nyújt a legkülönfélébb vegyi és mechanikai kockázatok ellen. A kiváló tapintás- és finomérzékelés érintőképernyők kezelését is lehetővé teszik – a vegyiparban, az autóiparban és az élelmiszeriparban egyaránt.

Általános jellemzők

  • Nagyon könnyű, lánchurkolt, vegyi anyagok elleni NBR-védőkesztyű számos különböző vegyi anyagok kezeléséhez
  • Teljes felületű speciális NBR-bevonat (nitril-kaucsuk) kb. 0,40 mm rétegvastagsággal
  • Érintőképernyő kezelésére használható.
  • Élelmiszerkezelésre alkalmas
  • Kesztyűszár hossza: kb. 27 cm
  • Szín: kék
  • A következő méretekben kapható: 7 – 11

Védelmi jellemzők

  • EN 388:2016 (2 1 1 1 X) és EN ISO 374-1:2016/A típus (J K N O P T) szerint tanúsított
  • Jó mechanikai kopásállóság az NBR-bevonat révén
  • Jó ellenálló képesség zsírokkal, ásványi olajokkal és számos vegyi anyaggal szemben
  • Jó tapadás nedves területeken

Kényelmességi jellemzők

  • Kiváló tapintás és finomérzékelés
  • Ergonomikus illeszkedés
  • Nagyon rugalmas
  • Kiváló viselési kényelem a kiváló minőségű pamut interlock hordozóanyag révén
  • Nem tartalmaz káros anyagot – OEKO-TEX® Standard 100 szerint.

Alkalmazási területek

  • Autóipar
  • Vegyipar
  • Laboratórium
  • Lakkozási munkák
  • Élelmiszeripari feldolgozás

 

Letöltés

Termékadatlap

Műszaki adatok: uvex rubiflex S NB27B vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Tulajdonságok Leírás
terméktípus Vegyi védelem
termékcsalád uvex rubiflex
kivitel kb. 27 cm, Szárral
bevonat Nitrilgumi (speciális NBR)
bevonattal ellátott terület kb. 0,40 mm, Teljes kesztyű
Norm EN 388:2016, EN 374-1:2016
szabványok EN 388:2016 (2 1 1 1 X), EN ISO 374-1:2016/A típus (J K N O P T)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
élelmiszerkezelési alkalmasság Vizenyős (pH > 4,5), Savas (pH < 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R1 = olívaolaj) , Zsíros (R2 = vaj, margarin), Zsíros (R3 = hal, sajt), Zsíros (R4 = hús, baromfi), Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk)
szín kék
méret 7, 8, 9, 10, 11
alkalmazás Érintőképernyőn végzett munka, Autóipar, Vegyipar, Lakkozási munkák, Élelmiszeripari feldolgozás, Laboratórium
tanúsítványok Élelmiszeripari használatra alkalmas, made in Germany, OEKO-TEX® Standard 100
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY