uvex u-fit strong N2000 vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Cikkszám: 60962

  • Megerősített, egyszer használatos kesztyű
  • EN ISO 374-1:2016/A típus (J K L O P S T) szerint tanúsított
  • Jó ellenálló képesség vegyi anyagokkal szemben, élelmiszerkezelésre alkalmas

uvex u-fit – sokoldalú, egyszer használatos védelem

Az uvex u-fit egyszer használatos védőkesztyű elsősorban kitűnő mechanikai szilárdságával győz meg. Rugalmas és robusztus, jól véd a vegyszerfröccsenések ellen – és így tökéletesen alkalmas tisztítási munkákhoz, laboratóriumokban vagy az élelmiszeriparban történő használatra.

Általános jellemzők

  • Erősített kivitelű egyszer használatos védőkesztyű nitril-kaucsukból (0,20 mm)
  • Szín: kék
  • A következő méretekben kapható: S–XXL

Védelmi jellemzők

  • EN ISO 374-1:2016/A típus (J K L O P S T) szerint tanúsított
  • Fröccsenés elleni védelem sok vegyszer tartalmazó környezetben
  • Jó tapadás
  • Nagyon jó mechanikai stabilitás

Kényelmességi jellemzők

  • Nagyon finom tapintás
  • Szilikonmentes a benyomástesztnek megfelelően

Alkalmazási területek

  • Laboratórium
  • vegyipar
  • Finomszerelés
  • Lakkozási munkák
  • Tisztítási munkák
  • Élelmiszeripar

 

Letöltés

Termékadatlap

Műszaki adatok: uvex u-fit strong N2000 vegyi anyagok elleni védőkesztyű

Tulajdonságok Leírás
Terméktípus Egyszer használatos munkavédelmi kesztyű
Speciális jellemzők élelmiszerkezelésre alkalmas, Vírusokkal szembeni védelem
terméktípus Vegyi védelem
termékcsalád uvex u-fit
kivitel kb. 28 cm, Érdesített ujjvégek
bevonat Nitrilgumi (NBR)
bevonattal ellátott terület Teljes kesztyű
termékrendszer health care
Norm EN 374-1:2016
szabványok EN ISO 374-1:2016/A típus (J K L O P S T)
élelmiszerkezelésre alkalmas Igen
élelmiszerkezelési alkalmasság Vizenyős (pH > 4,5), Alkoholos, Száraz (nem zsírozott) , Zsíros (R3 = hal, sajt), Zsíros (R4 = hús, baromfi), Zsíros (R5 = kekszek, pékáruk)
szín kék
méret S, M, L, XL, 2XL
Conditions of the workplace handling chemicals, Nedves/olajos
alkalmazás Finomszerelés, Lakkozási munkák, Élelmiszeripari feldolgozás, Tisztítási munkák, Pontosság
tanúsítványok Élelmiszeripari használatra alkalmas
 Aqueous pH > 4.5Acidic pH < 4.5AlcoholicFattyDry (non-fatty)
Examples Non-alcoholic beverages, fruit, eggs, vegetables, crustaceans Vinegar, yeast, milk, yoghurt Wine, spirits, liqueurs Olive oil (R1), butter and margarine (R2), fish, cheese and baked goods (R3), meat and poultry (R4), sandwiches and deep-fried pastries (R5) Bread, rice, pasta, tea, spices, pulses
uvex phynomic airlite A ESD
YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profi ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex contact ergo YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex phynomic C3 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex pynomic C5 YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex (orange) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex rubiflex S (blue/green) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex profastrong NF 33

YES

YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit YES YES YES YES (R3 to R5) YES
uvex phynomic foam YES YES YES YES (R5) YES
uvex phynomic lite/uvex phynomic lite (w) YES YES YES YES (R1 to R5) YES
uvex unilite thermo YES YES YES NO YES
uvex u-fit strong N2000 YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-fit lite YES NO YES YES (R3 to R5) YES
uvex u-chem 3300 YES YES YES YES (R2 to R5) YES
uvex u-fit ft YES YES YES YES (R1 to R5) YES


Further information, including test principles, is available on request.

Megosztás Nyomtatás
uvex
SAFETY