Személyre szabott egyéni védőeszközök

Az egyéni egészségügyi szükségletekkel rendelkező munkavállalók hatékony védelméhez speciális követelményeknek megfelelő egyéni védőeszközök szükségesek. A korrekciós védőszemüvegekkel, a fülbe illeszthető egységekkel és az ortopéd védőlábbelikkel – partnereinkkel együttműködésben – pontosan erre kínálunk tökéletesen személyre szabott megoldásokat.

Egyéni védőeszközök – további információk

Egyéni védőeszközbe – méret szerinti szemvédelembe, hallásvédelembe és lábvédelembe – fektetve biztos lehet benne, hogy az egyéni védőeszközök nemcsak tökéletesen illeszkednek, de a lehető legjobb viselési kényelmet is garantálják, így alkalmazottai szívesen viselik majd. Ezenkívül egészen egyéni egészségügyi igényekkel, például olyan cipőkkel is foglalkozunk, amelyek a különösen széles lábak számára is nagy kényelmet biztosítanak, vagy olyan egészségügyi problémákra nyújtanak megoldást, mint a cukorbetegség. Az uvex egyéni védőeszközeit a szakterületükön elismert optikusokkal, ortopéd szakorvosokkal és más szakemberekkel szoros együttműködésben kifejezetten az alkalmazottai egyedi igényeihez szabjuk.

uvex motion 3XL

Tudjon meg többet az uvex motion 3XL biztonsági lábbeliről, amely egyedülálló alakjának és magasított orrkiképzésének köszönhetően számos egyedi problémára hatékony megoldást kínál. Félcipő és bakancs változatban is elérhető.

Tovább az uvex motion 3XL biztonsági lábbelihez

Ortopédiai megrendelések

A mozgásszervi problémákkal küzdő munkavállalók számára gyakran nincs lehetőség arra, hogy szabványos biztonsági lábbeli viselete mellett ne legyen szükségük egyedi talpbetétre (a DGUV 112-191 szabályozás átdolgozása). Ez a munkaadóval szemben támaszt kihívásokat.

Tovább az ortopéd termékeinkhez

Ismerje meg az uvex személyre szabott korrekciós védőszemüvegeinek sokoldalúságát és lehetőségeit.

Hogyan javítják a különböző bevonatok a látási élményt? Milyen lencseanyagot kínál korrekciós védőszemüvegekhez az uvex? Hogyan ellenőrzik a szemüveglencsék stabilitását a lövésteszteken? Hogyan működnek a különböző varifokális szemüvegek? Az uvex RX webes alkalmazás bemutatja a különböző feladatokra készült lencsék egyértelműen eltérő lehetőségeit. Megkönnyíti az igényeinek megfelelő korrekciós védőszemüveg kiválasztását.

Tekintse meg itt az uvex RX webes alkalmazást!