uvex védőfelszerelések tetőtől talpig

Védősisakok

Díjnyertes. Biztonságos. Kényelmes. Kitüntetett uvex-fejvédelem.

A sisakok és a védőszemüvegek nagyszerűen kiegészítik egymást – különösen az integrált IES védőszemüveg-tartó rendszerrel.

Sportos kivitelű beütődés ellen védő sapkáink a sisakviseletet nem igénylő munkák esetén is divatos fejvédelmet nyújtanak.

Védőszemüvegek

Különösen tetszetős dizájn, a lehető legmagasabb szintű kényelem és kiemelkedő védelem – kitüntetett védőszemüvegeink a nemzetközi formatervezési és termékversenyek gyakori nyertesei.

Mennyire biztonságos a védőszemüvege valójában? A válaszhoz tekintse meg ezt a videót!

Hogyan működik az UV-védelem? Miért fontos a tükröződésmentes bevonat? Melyik lencseárnyalat felel meg leginkább az erdészeti munkákhoz? Ilyen kérdéseknek járunk alaposan utána szakértői blogunkon.

Hallásvédelem

Megbízható hallásvédelem minden változatban. Egyszer használatos füldugók, gyorsan felismerhető, összehajtható pánttal vagy sisakhoz illő kivitelben? A választás az Ön kezében van!

Örömmel állunk rendelkezésére az Ön számára leginkább megfelelő hallásvédő eszköz kiválasztásában! A zaj pontos meghatározásának és a megfelelő védőeszközöknek a megismeréséhez látogasson el szakértői blogunkra.

Légzésvédő álarcok

Az uvex silv-Air termékcsaládját alkotó, különösen hatékony légzésvédők FFP1, FFP2 és FFP3 védelmi osztályokban kaphatók.

Az uvex légzésvédelmi tanácsadója segítségével mindenki megtalálja az igényeinek tökéletesen megfelelő légzésvédő eszközt.

A részecskeszűrős légzésvédő álarcok működési elvének megismeréséhez látogasson el szakértői blogunkra.

Védő- és munkaruházat

A termékismertető oldalainkon bemutatott, funkcionális és divatos munkaruházatok tökéletes egységet alkotnak a vállalatánál használatos uvex védőruházatokkal – a tetszés szerint személyre szabható ruhák igény szerint a kívánt logóval, illetve emblémával is kiegészíthetők.

Ha megbízható védelmet keres vegyszerek kezeléséhez, egyszer használatos overalljaink kínálatában biztosan rátalál a megfelelő védőruházatra.

A szikrák ellen védelmet nyújtó bevonattal ellátott védőruházataink a fémfeldolgozás speciális követelményeinek is tökéletesen megfelelnek – tudjon meg mindent az uvex profisystem metall védőruháiról.

Védőkesztyűk

Legyen szó akár mechanikai kockázatok elleni védelemről, vegyszerkezelési biztonságról vagy vágásvédelemről – védőkesztyűink széles választékában minden alkalmazáshoz megtalálja a megfelelő megoldást.

Különös büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a lüneburgi uvex safety gloves-gyártóüzemünket az év 100 legkiemelkedőbb innovatív vállalata közé választották. Ebben az érdekes rövidfilmben mindent megtudhat a kesztyűgyártási eljárásunkról.

uvex és HexArmor® – két márka egy globális küldetéstudattal: protecting people. Az uvex keleti ügyfelei számára (Európa, Afrika, Közel-Kelet és Oroszország) a HexArmor portfólió válogatott védőkesztyű-termékcsaládját kínáljuk. A HexArmor® védőkesztyűket a HexArmor linkre kattintva tekintheti meg.

Munkavédelmi lábbeli

Az uvex kitüntetett minőségű védőcipői új mércét állítanak a védő- és munkacipők világában, és kiszélesítik a lábvédelem határait.

Szakértői blogunkon minden szükséges információt megtalál a lábvédelem témakörében – az ergonomikus kialakítástól az elektrosztatikus kisüléssel (ESD) szembeni védelmen és a fenntarthatóságán keresztül egészen az antisztatikusság kérdésköréig.

Személyre szabott egyéni védőeszközök

Tökéletesen személyre szabott egyéni védőeszközökből álló termékkínálatunk többek között a következőket foglalja magában:

 Hagyományos és dioptriás védőszemüvegek széles választéka

 Egyéni védőcipők – a talpbetétestől egészen az ortopédiai használatig

 Speciális, hallójárat szerint kialakított, fülbe illeszthető egységek

Az uvex ajánlásával

A 2017 októberében megrendezett A+A munkavédelmi szakkiállítás látogatói bepillantást nyerhettek a jövőbe. Fedezze fel idei újdonságainkat és újításainkat.
Tovább 2017/2018 újdonságaihoz

A védőkesztyűket vegyszerek kezeléséhez a lehető legnagyobb körültekintéssel kell kiválasztani. Kérje online tanácsadónk segítségét.
Tovább az uvex Chemical Expert System oldalára

Mindig optimális kilátás bármilyen munkához – a kulcs a megfelelő lencseárnyalatú védőszemüveg. Kérje interaktív tanácsadónk segítségét, hogy mindig a teljes képet láthassa.
Tovább a lencseárnyalat-tanácsadóhoz

Új bejegyzések az uvex szakértői blogján

#uvex a közösségi médiában