Harcászat – professzionális szemvédelem különleges egységek számára

A különleges egységek a világ bármilyen táján bevethetők, bevetéseik során pedig olyan, első osztályú felszerelésekre támaszkodnak, amelyek a szükséges előnyöket nyújtják számukra. Ezek közé tartozik a különösen hatékony, zavartalan látást biztosító szemvédelem, amely bármilyen helyzetben használható.

FILTER

2 Products terméktípus termékcsalád szín technológiák kivitel bevonat lencsetulajdonságok lencse árnyalata UV-védelem
2 Products
uvex apache goggle kosárszemüveg Belül páramentes, kívül karcálló és vegyi anyagoknak ellenálló; tasakot és tartalék lencséket tartalmazó készlet; nagy látómező; színezés nélküli, 23%-os szürke és narancssárga PC szemüveglencse; keret fekete színben uvex apache goggle kosárszemüveg uvex apache spec száras szemüveg Belül páramentes, kívül karcálló és vegyi anyagoknak ellenálló; tokot és tartalék lencséket tartalmazó készlet; tökéletes illeszkedés; színezés nélküli, 23%-os szürke és narancssárga PC szemüveglencse; keret fekete színben uvex apache spec száras szemüveg

uvex apache – további tudnivalók

Az uvex apache termékek két különböző kiszerelésben érhetők el: az uvex apache goggle stabil kosárszemüveg és az uvex apache spec száras szemüveg formájában. Mindkét változathoz mellékeljük az uvex apache prospektust.

Letöltés: uvex apache prospektus

Az uvex apache termékek két különböző kiszerelésben érhetők el: az uvex apache goggle stabil kosárszemüveg és az uvex apache spec száras szemüveg formájában. Mindkét változathoz mellékeljük az uvex apache prospektust.

Az uvex apache prospektus letöltése

A védőszemüvegek technológiája

Az uvex már a kezdetek óta az első számú specialistája az olyan védőszemüvegek kifejlesztésének, amelyek tökéletesek az egyes használati célokhoz. Ebben pedig meghatározó szerepe van a megfelelő bevonatolási technológiának. Ismerje meg, hogy mely bevonatok ideálisak az egyes alkalmazásokhoz, illetve hogyan választhatja ki a megfelelő lencseárnyalatot.

Bevonatok és lencseárnyalatok

uvex korrekciós védőszemüvegek

Az Allensbach Intézet látóképességre vonatkozó közvélemény-kutatása (2014) szerint minden második német állampolgár rendelkezik valamilyen látási rendellenességgel. Ezért nagyon fontos, hogy ezen személyek olyan munkavédelmi szemüveggel rendelkezzenek, amely megfelelő látáskorrekcióval is el van látva.

Korrekciós védőszemüvegek

Megosztás Nyomtatás