uvex munkavédelmi termékek az autóipar számára

Az autóipar több mint 14 millió alkalmazottal és az európai bruttó hazai termék 7%-ával Európa egyik legfontosabb ipari ágazata. Az iparág a munkahelyi biztonság terén is elöl jár a jó példával: a munkahelyi balesetek 90 százaléka az elmúlt évtizedekben fokozatosan csökkent az optimalizált folyamatoknak és irányítási rendszereknek köszönhetően.

Ennek fontos része a megfelelő munkavédelem – teljes körű megoldásainkkal már több mint 1 millió munkavállalónkat védjük az autóiparban, szerte a világon.

Erőteljes termékek és szolgáltatások

Teljes körű termékmegoldásaink mellett számos szolgáltatást kínálunk ügyfeleinknek, hogy a tökéletesen megfelelő cikket a kívánt útvonalon eljuttassuk Önhöz, és növeljük az egyéni védőeszközök elfogadottságát vállalata minden területén.

A fenntartható termelés és ellátás jelentős része ennek, de ugyanígy a munkavállalók képzése is, hogy hosszú távon csökkenjen a balesetek számát a mindennapi munka során.

Több éves tapasztalat az autóiparban

Az uvex évtizedek óta értékes partner az autóiparban a munkavédelem területén. Ez a partnerség a mai napig nagyon sikeresen fejlődött, ami az iparágspecifikus védőeszközökben, anyagokban, formatervezési mintákban, tanúsítványokban és díjakban tükröződik. Az alábbi oldalakon konkrét példákat talál ezzel kapcsolatban. Bízzon bennünk, bízzon az uvexben.

Nostalgia glasses race uvex racer
uvex history many years of experience
uvex boots experience
Nemzetközi hálózat és kompetencia

Globális iparágként az autóiparnak globális támogatásra van szüksége. Az uvexnél ezt már évekkel ezelőtt felismertük, és kiépítettük az iparági szakértők nemzetközi hálózatát. Ők például a termékfejlesztés, az értékesítés vagy a logisztika területeiről érkeznek, és nagyon jól kiépített nemzetközi hálózattal rendelkeznek.

Az uvex autóipari központosított piactámogatásának 2 legfontosabb pillére a következő:

1. Ágazatirányítás

  • Az iparágspecifikus védelmi termékek, szolgáltatások, támogatási és szállítási koncepciók központosított fejlesztése és irányítása.

2. Nemzetközi Key Account Management

  • Egyéni támogatás a központi rendszerekkel rendelkező ügyfelek számára, akik kisszámú kapcsolattartót szeretnének az egyéni védőeszközök szállítóinál a munkahelyi biztonság és egészségvédelem nemzetközi irányítása terén.
  • Az uvex egyenrangú interakciós modellje az ügyféloldalon minden funkció és döntéshozói szint számára közvetlen kapcsolattartókat tesz lehetővé (lásd alább):
uvex automotive industry peer-to-peer network

A Nemzetközi Key Account Management Team Automotive a központosított piacfejlesztésért és ügyféltámogatásért felelős az autóipari ágazatban. Ne habozzon, és lépjen kapcsolatba csapatunkkal még ma!

Biztonság a szakértők számára – szakértőktől

Biztonsági szakértőként naponta szembesül a karosszériaépítésben, az összeszerelésben, a műhelyekben vagy közvetlenül az utakon az egyéni védőeszközökkel kapcsolatos, gyorsan változó kihívásokkal. Minden bizonnyal az a törekvés is fennáll, hogy a munkavállalók jelentős mértékben elfogadják, hogy mindig viseljék az egyéni védőeszközt az előírt helyen. Szeretnénk támogatni és elkísérni Önt ezen az úton, és Önnel együtt megteremteni a holnap innovációit.

Legyen szó közvetlen terméktanácsadásról a gyártósoron, az orvosi egyéni védőeszközök a viselőhöz történő közvetlen elszállításáról, testreszabott formatervezésről például a lábvédelem terén, vagy az alkalmazottak megismertetése az ergonómiával – a biztonság, a minőség és a tervezés nálunk kéz a kézben jár.

Szívesen biztosítunk ehhez hasznos eszközöket a mindennapi munkájához, például

  • a Chemical Expert Tool kesztyűk és eldobható overallok esetében
  • az uvex mérettanácsadó alkalmazás a munkavédelmi lábbelikhez
  • szemvédő termékeink lencseszínezési tanácsadója
  • az orvosi termékekkel kapcsolatos egyéni konzultációs időpontok jobb megtervezésére szolgáló időpont-egyeztető eszközünk
  • az uvex i-gonomics System a klíma, a súly és az erősség tekintetében
  • egyéni munkavállalói képzések a fürthi uvex academy keretében

Olyan termékeket szeretne biztosítani az alkalmazottainak, amelyek nem tartalmaznak szemszárazságot okozó anyagokat? Amelyeket a VDA-szabványnak megfelelően szállítanak, és amelyek a rendszerszállítóknál is kaphatók? Szívesen viselt egyéni védőeszközöket?

Vegye fel velünk a kapcsolatot, és személyre szabott megoldásokkal inspiráljuk!

Teljes körű beszerzési csomag

Olyan hozzáértő és megbízható partnert keres, aki tetőtől talpig felöltöztet egyéni védőeszközökkel, és egyúttal a modern beszerzési csatornákról is elbeszélget Önnel? Akkor nálunk jó helyen jár!

Nemzetközi gyártási szakértelemmel rendelkező márkarendszer-szolgáltatóként számos lehetőséget kínálunk Önnek a beszerzési folyamatok szabványosítására és optimalizálására. Legyen szó digitális csatornákról, például e-kereskedelmi platformokról vagy EDI-kapcsolatokról, a rendszerszállítója általi szállításról vagy akár testreszabott kimeneti rendszerekről – készen állunk arra, hogy támogassuk a költségek optimalizálásában és a folyamatok javításában.

Hagyja, hogy a „made in uvex” ígéretünk lenyűgözze, és győződjön meg gazdaságos, környezetbarát és szociális összcsomagunkról.

Innováció és díjak

Ügyfeleink elvárásainak figyelembevételével, valamint innovatív gyártási és folyamattechnológiák alkalmazásával munkavédelmi és munkavégzést támogató termékeket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk, kiemelt hangsúlyt fektetve a minőségre, a célszerűségre és az innovációra. Átfogó szolgáltatási koncepciónkkal az a célunk, hogy mérhető értéktöbbletet teremtsünk ügyfeleink számára az egész világon.

Innovációs energiánk az elmúlt években számos kitüntetést hozott nekünk, amelyek közül sokat jelenleg az autóiparban is alkalmaznak. Szívesen bemutatjuk Önnek a legújabb egyéni védőeszközöket, és tanácsot adunk a munkavédelemmel kapcsolatban. Vegye fel velünk a kapcsolatot!

German Design Award uvex safety shoes
Fenntarthatóság az autóiparban

Az autóipar történelmének legnagyobb átalakulásán megy keresztül. A tisztán belső égésű motorokról az alternatív meghajtási típusokra való jelenlegi átállás a fenntartható mobilitás felé vezet, miközben növeli a versenyképességet és biztosítja az iparág jövőjét. A CO2-kibocsátás csökkentésének célját az uvex is kiemelt prioritásnak tekinti a jövőre nézve. A beszerzés és a gyártás fenntarthatósági koncepciójával, az energia- és erőforrás-felhasználással, valamint az autóipar számára készült védelmi termékeink tartósságával értékes hozzájárulást kívánunk nyújtani az egészséges környezethez. Az uvex fenntarthatósági koncepciójáról itt tudhat meg többet.

uvex video on sustainability in PPE products
Christian Kleine-Onnebrink, Teamlead Sector Management Automotive and Logistics

„Az autóipar a világ egyik legfontosabb iparága, amely az alapvető személyes mobilitást biztosítja számunkra. Az uvex egyéni védőeszközökkel foglalkozó szakértői több évtizede támogatják az autógyártókat és a beszállítókat, és azon dolgoznak, hogy a munkavállalók számára kiváló minőségű védőeszközöket és szolgáltatásokat biztosítsanak. Autóipari csapatunk készen áll arra, hogy Önt is támogassa, akár speciális egyéni védőeszközöket keres, akár különleges ellátási vagy támogatási koncepcióra van szüksége. Lépjen kapcsolatba velünk, szívesen segítünk!”

Christian Kleine-Onnebrink (Team Lead Sector Management Automotive & Logistics)

uvex Automotive consulting appointment for the automotive industry

Beszéljen meg egy találkozót az uvex autóipari szakértőivel

Érdeklik az uvex autóipar számára kifejlesztett munkavédelmi termékei, és szeretne kérdéseket és lehetséges körülményeket megvitatni? Az uvex autóipari szakértői örömmel segítenek Önnek. Küldje el kérését online kapcsolatfelvételi űrlapunkon keresztül, és további információkat kap.

A KAPCSOLATFELVÉTELI ŰRLAPHOZ

Tetőtől talpig: uvex Safety Expert System

Szakértőink támogatják Önt a megfelelő egyéni védőeszközök kiválasztásában.

További információ

Mérhetően nagyobb tehermentesítés

Ezek az új uvex i-gonomics 2020-as termékek!

Fedezze fel most

Az egyéni védőeszközökről szóló rendelet

Biztonsági előírások és irányelvek a maximális biztonság érdekében

További információ

(csak németül)