Impresszum

Kiadó

UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH
Würzburger Str. 181 - 189
90766 Fürth NÉMETORSZÁG

Telefon 0911 / 97 36 - 0
Fax 0911 / 97 36 - 1760
E-mail: safety@uvex.de

A társaság székhelye: Fürth
Amtsgericht Fürth HRB399
Ust.-Id.-Nr. DE 132 756 048

Vállalatvezetés:
Stefan Brück (CEO)
Martin Leusmann

Jogi nyilatkozat

Az uvex nagyon örül honlapunkon tett látogatásának, vállalatunk és termékeink iránti érdeklődésének. Szeretnénk megkérni személyes adatainak feltüntetésére. A kérdések megválaszolása önkéntes.

A honlapokon az uvex által összegyűjtött minden személyes adatot kizárólag az Ön személyes ellátására, termékinformációk küldésére vagy szolgáltatási ajánlatok beterjesztésére tároljuk, dolgozzuk fel és adott esetben az uvex konszern vállalatainak továbbküldjük. Az uvex garantálja, hogy adatait az érvényes adatvédelmi rendelkezéseknek megfelelően bizalmasan kezeli.

Copyright

Minden jog fenntartva. A szövegek, ábrák, grafikák, animációk és videók, valamint ezeknek az uvex honlapjára vonatkozó igényei szerzői jogi és egyéb szellemi tulajdonjogi törvények védelme alá esnek. A honlap tartalma beleegyezés nélkül kereskedelmi célokból nem másolható, terjeszthető vagy módosítható.

Márkanév

Hacsak nincs más megadva, az uvex honlapon szereplő márkanevek jogilag védettek. Ez mindenekelőtt az uvex márkanevekre, terméknevekre, céglogóra és emblémára vonatkozik.

Felelősség/garancia

A honlapot a lehető legnagyobb gondossággal állítottuk össze. Ennek ellenére az uvex a benne foglalt információk hibátlanságáért és pontosságáért csak a következő kikötések mellet tud helytállni:

  1. Fenntartva a 2) pont alatti szabályozást, nem vállalunk felelősséget a kötelezettségek enyhén gondatlan megszegéséért, ha azt mi, törvényes képviselőnk vagy a teljesítésnél igénybe vett segédünk követi el – mindegy, milyen jogcím alapján. Az alapvető kötelezettségek enyhén gondatlan megsértése esetén felelősségünk a tipikusan előre látható károk mértékére korlátozódik.
  2. A fenti felelősségkizárások és felelősségkorlátozások nem érvényesek a testi épség és az egészség károsodása, az élet elvesztése és vétkességtől független felelősség eseteiben.

Nincsenek licencek

Az uvex ügyfeleinek innovatív és informatív honlapot szeretne nyújtani. Reméljük, hogy honlapunk fellelkesíti Önt. A honlap nem ad licencet az uvex vagy harmadik fél szellemi tulajdonának felhasználására.

Ártalmatlanítási rendszer

Az UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH részt vesz az Interseroh ártalmatlanítási rendszerében. Gyártói számunk: 138332.

Internetügynökség

Plan.Net Pulse GmbH
www.plan-net.com

Műszaki megvalósítás

netlogix Web Solutions
websolutions.netlogix.de