Virtuális körséta

Az uvex academy mintegy 1000 négyzetméteres épületegyüttesében szervezett képzéseken és továbbképzéseken gyakorlati foglalkozásokon sajátíthatók el a munkavédelmi ismeretek. Tegyen velünk egy virtuális körsétát!

A vizsgálati és bemutató központ felszereltsége

A legkorszerűbb felszereltségű vizsgálati és bemutató központunk a munkavédelmi elmélet gyakorlati elsajátítására is tökéletes lehetőséget nyújt: DIN EN és STANAG szabványok szerinti ballisztikai vizsgálati eszközök, lézeres próbapadok, klímakamrák és még sok minden más.

Oktatótermeink

Korszerű konferencia- és szemináriumtechnikával felszerelt oktatótermeink akár 65 résztvevő egyidejű képzését is lehetővé teszik. Rugalmas helyiséghasznosításunknak köszönhetően semmi sem lehetetlen: Szemináriumok, konferenciák, sajtóesemények, bemutatók és szimpóziumok – minden megoldható.

uvex múzeum

A cégtörténetünket egészen az 1926-os alapítástól bemutató múzeumban tökéletes képet alkothat innovatív megoldásainkról, valamint múltunkról és jövőképünkről. Az érdekfeszítő tárlatokon nagyszerűen megismerhetők a sportbiztonsággal és munkavédelemmel kapcsolatos elmúlt 90 évünk legfontosabb mérföldkövei, valamint az uvex termékeket viselő, kiemelkedő teljesítményt nyújtó sportolók emlékezetes győzelmeinek története.

uvex academy bistro

Az uvex academy bisztrója tökéletes környezetet teremt a kikapcsolódáshoz, ismerkedéshez és az egyes témakörök kötetlenebb légkörben zajló megbeszéléséhez. Szeminárium, konferencia, szimpózium vagy rendezvény – vendégeinket mindig változatos kulináris élményekkel egy kis meglepetéssel várjuk.