A mi digitális szolgáltatásunk – az Ön előnyei

Az uvex teljes körű szolgáltatást kínál, maximális rugalmasság mellett. Az uvex RX szemüveg-tanácsadás, az uvex centRX és az uvex OTOCheck digitális szervizeszközeinkkel hasznos szervizeszközöket biztosítunk a dioptriás védőszemüvegek, a dioptriás képernyőszemüvegek és a hallásvédő fülvédők területén, amelyek egy pillantásra értékes információkat nyújtanak Önnek, és megkönnyítik mindennapi munkáját és a rendelési folyamatot.

uvex digital service tools RX lens consulting for prescription safety spectacles and VDU spectacles
uvex RX szemüveg-tanácsadás a dioptriás védőszemüvegekhez és a dioptriás képernyőszemüvegekhez

Az optimális termék kiválasztása – kényelmesen, egy gombnyomással. Milyen előnyökkel járnak az innovatív uvex védőszemüvegek és a dioptriás képernyőszemüvegek különböző fókusztípusai, kivitelezései és lencseanyagai? A praktikus uvex RX alkalmazás segítségével könnyedén megtalálja az elvárásainak megfelelő, optimális terméket.

  • Sokrétű információk
  • szemléltető összehasonlító képek
  • számtalan szemüvegmodell

Ugrás az RX szemüveg-tanácsadásra

uvex digital service tools centRX online centring tool for prescription safety spectacles and VDU spectacles
uvex centRX – Centrálóeszköz védőszemüveghez és dioptriás képernyőszemüveghez

Az uvex centRX fotocentráló eszköz a centrálási adatok gyors és egyszerű meghatározását teszi lehetővé. Az egyéni centrálási adatok, a pupillatávolság és az illesztési magasság automatikusan meghatározásra kerülnek a feltöltött fotóból a mérővonalak segítségével, és utólag optimalizálhatók.

A végleges adatok kényelmesen exportálhatók PDF-formátumban, és felhasználhatók a dioptriás védőszemüveg vagy képernyőszemüveg megrendeléséhez. Ebből a célból a megrendeléskor csak a meghatározott mérési eredményeket kell megadnia.

Ugrás a centRX fotocentráló eszközrePDF letöltéseVideó megtekintése

uvex szervizpartner-kereső

Használja ki szervizpartnereink kiterjedt hálózatát: Praktikus forgalmazókeresőnk segítségével biztosan talál egy uvex prémium kereskedőt, optikai partnert vagy a védőlábbelik ortopédiai felszerelésével foglalkozó szakcéget a közelében.

Ugrás a forgalmazókeresőre

Egyéni EVE-tanfolyamok az uvex academy keretében

Az uvex academy szemináriumainkon a résztvevők képesek a vállalaton belül kompetens kapcsolattartóként fellépni a testreszabott egyéni védőeszközökkel kapcsolatban, egészen azok adaptálásáig.

További információ az uvex academy-vel kapcsolatban

uvex x-pertblog – A munkavédelmi blog: szakértőktől szakértőknek

Ismerje meg még jobban termékeinket és technológiáinkat érdekes blogbejegyzések segítségével. Beszélgessen szakértőkkel és folytasson tapasztalatcserét.

uvex x-pertBlog