Gyártási szakértelem

Egyéni védőeszközöket kínálunk tetőtől talpig, minden területre kiterjedő gyártói szakértelemmel – és ezennel meginvitáljuk, hogy erről személyesen is meggyőződhessen.

A legnagyobb követelményeket mi magunk támasztjuk magunkkal szemben

Értékteremtésünk majdnem 80 százalékát saját gyárainkban végezzük. Gyártóműhelyeinkben a legmodernebb technológiával folyik a munka, az innovatív termelésben felhalmozott hatalmas tapasztalati tőke és a féktelen szenvedély pedig számos szempontból meghatározó számunkra.

A saját magunkkal és termékeinkkel szemben támasztott magas követelményeket szigorú minőségirányítással valósítjuk meg – minden gyárunk ISO 9001:2008 tanúsítással rendelkezik.

Saját termékfejlesztésünkkel és a stratégiai partnerekből kialakított sűrű szövésű hálózattal újra meg újra innovatív ötleteket hívunk életre. Az újdonságoknak és a meglévő termékeknek ugyanúgy újra meg újra saját tesztlaboratóriumunkban kell bizonyítaniuk – egy termék csak abban az esetben érdemli ki az uvex nevet, ha az érvényes biztonsági előírások követelményeit túlszárnyalja.

Gyártási szakértelem a fejvédelemben

Védősisakok

A műanyagok feldolgozásában szerzett magas szakértelemmel gyártjuk Németországban a védősisakokat és a beütődés ellen védő sapkák belső héját. A kiváló minőségű anyagok és minden gyártási folyamat folyamatos ellenőrzése garantálják a fejvédő termékek legmagasabb minőségét.

A fejvédelem több mint csak a védősisakok

A szakértelem a fejvédelemben azt is jelenti, hogy olyan területeken gondolkodjon, ahol a védősisak viselése bár nem kötelező, azonban a fejsérülés veszélye fennáll. Ezért fejlesztettük ki az uvex u-cap beütődés ellen védő sapkát. A tatu által inspirált műanyag héjszerkezeti elemek innovatív elrendezése egyedülálló módon kombinálja a védelmet és a kényelmes viseletet.

Gyártási szakértelem a szemvédelemben

Védőszemüvegek

A bajorországi Fürthben a száras védőszemüvegtől a kosárszemüvegeken keresztül egészen a korrekciós és lézervédelmi szemüvegekig mindent egy telephelyen gyűjtünk össze. Ebben az egyedülálló tudásközpontban szigorú minőségi normákat követve fejlesztjük és gyártjuk a kiváló minőségű bevonatozási rendszereket is, amelyek szemüvegeinket kiegészítő tulajdonságokkal ellátva tovább nemesítik – és kiváló teljesítményű prémiumtermékké formálják.

laservision – több mint 30 éves lézervédelmi tapasztalat

A laservision márkával és a termék jelszavával „WE PROTECT YOUR EYES” világszerte szabványos csúcstechnológiát kínálunk a lézersugár elleni védelem és a lézervédelmi szemüvegek területén – ezeket magunk fejlesztjük, gyártjuk és forgalmazzuk.

Gyártási szakértelem a hallásvédelemben

Hallásvédelem

Az uvex hallásvédő eszközválaszték felöleli a füldugót, pántos füldugót, fültokos hallásvédőt (zajvédő fejhallgató) és a fülbe illeszthető egységeket. A Dél-Svédországban található Höörben a hallásvédő eszközöket gyártó SwedSafe egy fedél alá hozta a legmodernebb termelést a saját kutatással és fejlesztéssel. A sikeres hálózati partnerség ismert hallásvédelmi szakemberekkel, valamint az együttműködés a világot számos pontján lévő vizsgálóintézetekkel a SwedSafe vállalatot alapítása után néhány évvel a hallásvédő eszközök egyik vezető gyártójává tette – olyanná, amely a környezetvédelem és fenntarthatóság területén is mértékadónak számít. Sok innovációs erővel és saját fejlesztésű poliuretán habjával a SwedSafe a hallásvédő eszközök területén a lécet egy lépéssel rendszeresen feljebb teszi.

Értékkövető innováció

A habanyag-feldolgozás specialistájaként a SwedSafe a füldugókat és azok anyagösszetételét folyamatosan ellenőrzi és optimalizálja cellaszerkezet és homogenitás szempontjából. Így érhetők el az optimális beállítási idők és a lehető legjobb felületi nyomás. A füldugós hallásvédő témában bejelentett szabadalmak nagy száma igazolja a svéd manufaktúra hatalmas innovációs erejét.

Gyártási szakértelem a légzésvédelemben

Légzésvédő álarcok

Modern technika, szüntelen törekvés az innovációra, maximális tapasztalat – mindezek sikeres együttesével gyártjuk a legmodernebb légzésvédelemi készülékeket, a részletekre nagy figyelmet szentelve. A teljes értékteremtő lánchoz való hozzáférés teszi lehetővé számunkra a csúcskategóriás anyagok alkalmazását és folyamatos tökéletesítését. A folyamatosan továbbfejlesztett gyártási folyamatokkal és a kiválasztott gyártókkal kialakított stratégiai partnerséggel minőségi ugrást értünk el, amit ügyfeleink jogosan várnak el az uvex márkától.

Védelem egy kézből

A kiválóan működő légzésvédő álarcok gyártójaként és az ipari szemvédelemben világpiaci vezetőjeként fejlesztési eljárásainkat következetesen összehangoljuk. Az Ön számára ez azt jelenti: az uvexnél kitűnően kombinálható légzés- és szemvédő eszközöket szerezhet be. Nincs nyomás. Nincs elcsúszás. Megbízható védelem minden körülmények között.

Gyártási szakértelem a textíliák esetében

Munkaruházat és védőruházat

Közös márkanév alatt egy széles körű textilajánlatot egyesítettünk – a divatos munkaruházattól az innovatív védőfelszerelésen keresztül egészen az ügyfélre szabott rendszermegoldásokig: az uvex az egy helyen történő tervezési-, fejlesztési- és gyártási szakértelem mellé áll, teljes körű rendszerkörnyezettel és tökéletesen integrált folyamatokkal. Modern anyagokkal és sok know-how segítségével gondoskodunk arról, hogy a megbízható védelem mellett a viselési kényelem se maradjon el.

Textilipari tudásközpont, Ellefeld

Az Ellefeldben gyártott uvex safety textíliákkal az innovatív védőruházati megoldásokat, valamint ezzel együtt a vállalati divatstílust és egyéni öltözködési kívánalmakat fedjük le. Tervező és textilspecialistákból álló professzionális tanácsadó- és fejlesztőcsapatunk végigkíséri Önt az első ötlettől az „Ön saját” termékének kiszállításáig – mindent egy kézből, és mindez az Ön vállalatának arculatához igazított biztonsági lábbelikkel, védőszemüvegekkel és kesztyűkkel.

Gyártási szakértelem a kézvédelemben

Védőkesztyűk

A lüneburgi székhelyű UVEX SAFETY Gloves GmbH & Co. KG a kézvédelem szakértő központja. A közvetlenül a székhelyen végzett gyártás magas műszaki színvonalat, valamint kis távolságot biztosít a gyártó és a felhasználó közötti. A telephelyen modern gyártás és fejlesztés, saját varroda és egy hozzácsatolt, átfogó vizsgálati- és alkalmazástechnikával ellátott laboratórium működik kéz a kézben. Innovatív fonalkeverékek fejlesztésétől a kötésen át egészen az új bevonatreceptúrák feldolgozásáig az összes folyamatot házon belül végezzük.

Értékkövető innováció

Az ügyfelek és a piac, de a forgalmazás és a marketing felé is mindig nyitott füllel fejlesztünk megoldásokat a szakma minden területétől, egészen az egyéni munkavállalókig. A saját kidolgozású innovációs folyamat (akkor még Profas név alatt) országos vállalati összehasonlításban „A 2013. év top 100 újítója” címet hozta számunkra a B vállalatméreti kategóriában (50 és 250 közötti létszámú munkatárs) – amely tanúsító védjegyre már nem is lehetnénk büszkébbek!

Gyártási szakértelem a lábvédelemben

Biztonsági lábbelik

Az olasz Ceva városában található legmodernebb cipőgyárunkkal a lábvédelem területén azt a kihívást állítottuk magunk elé, hogy a műszakilag igényes biztonsági lábbeliket a legmagasabb minőségi és gyártási színvonalon készítsük el – Európában és a fejlesztés, gyártás és kiszállítás közötti rövid távolságokkal. Az Olaszországban lévő gyár abban a helyzetben van, hogy a biztonsági lábbeliket, a legkülönbözőbb PUR és gumi járótalpakkal, különösen rugalmasan, egy telephelyen tudja legyártani. A modern technológiai centrumban, a vállalat központjában, Németországban ügyfeleink számára folyamatosan dolgozunk az új jövőbe mutató elképzeléseinken, valamint újdonságokat fejlesztünk igényes szinten.

Tökéletes biztonság mindenkinek

A jó biztonsági lábbeli nálunk nem áll meg a szabványoknál: Egyedileg gyártott ortopéd betétekkel vagy konfekcionált biztonsági cipőkkel és bakancsokkal lehetőséget teremtünk arra, hogy a lábat érintő különböző betegségekkel élő emberek ismét szabályosan be tudjanak illeszkedni a munkahelyi életbe.

Gyártási szakértelem az egyéni védőeszközök területén

Személyre szabott egyéni védőeszközök

A „Foglalkozás-egészségügy” vállalati üzletág évtizedek óta foglalkozik egyéni szem-, hallás- és lábvédelmi védőfelszerelésekkel. A Fürthben lévő telephelyen végzett alapkutatások és fejlesztések, szakosodott szakembereink, valamint a termékeink folyamatos optimalizálása adják minden testreszabott védőeszközünk alapját. A magas minőségi normánkat bonyolult tanúsítási eljárással és szigorú ellenőrzéssel biztosítjuk.

Testreszabott védelem három területen

  • Egyedi szemvédelem: minden a módosított képernyőszemüvegtől a korrekciós betéttel ellátott ütésálló kosárszemüvegig
  • Testreszabott hallásvédelem: kifogástalan halláskárosult, de egészséges hallású munkatársak számára zajterheléshez igazított hallásvédelemhez
  • Ortopédiai lábvédelem: tanúsított ortopédiai lábvédelem talpbetéttel, vagy egyedileg beállított konfekció méretű biztonsági lábbelivel, illetve bakanccsal