Ortopédiai megoldásaink

Ha Ön vagy munkatársai – például a szokatlanul széles lábfej vagy betegség, például cukorbetegség következtében – nem viselhetnek hagyományos biztonsági lábbelit, az ortopédiai cipőmódosítások és a komfort-cipőbetétek jelentik a megfelelő megoldást.

A civilizációs megbetegedések közé tartozó lábproblémák sok esetben lehetetlenné teszik az ilyen természetű nehézségekkel küszködő munkavállalók számára a hagyományos munkavédelmi lábbelik viseletét. A DGUV 112-191 szabályozás legutóbbi átdolgozása azonban megtiltotta a cipőbetétek védőcipőkön belüli viseletét. Ehelyett a munkáltatóknak kell gondoskodniuk arról, hogy az ortopéd védőlábbelik elérhetők legyenek.

Németországban az ortopéd védőlábbelik előállításával foglalkozó gyártók és a tanúsított uvex medicare rendszerek beszállítói személyre szabott megoldások kidolgozásával igyekeznek eleget tenni az igényeknek. Mindennek köszönhetően Ön gyorsabban érintkezésbe léphet a németországi kapcsolattartó személlyel, és olyan védőcipőket választhat ki, amelyek tökéletes egységet képeznek majd a cégénél használatos munkavédelmi lábbelik stílusával. Megoldásaink típusvizsgálatát a Pirmasens Prüf- und Forschungsinstitut Pirmasens eV. kutató-fejlesztő intézet, illetve a TÜV Rheinland tanúsító szervezet végzik.

Az ortopédiai módosítások, vagyis az uvex munkavédelmi lábbelik járótalpainak személyre szabása többek között a következőkre terjed ki:

  • Max. 3 cm-es sarokmagasítás
  • A cipőtalp testre szabása
  • Pillangótalp beiktatása
  • A belső vagy külső élmagasság módosítása

Ezenkívül, illetve az említettek helyett személyre szabott, ortopéd kivitelű komfort-cipőbetéteket is kínálunk.

Kérjük, vegye figyelembe a következőket!

Az uvex ortopédiai módosításai és ortopéd kivitelű, méretre szabott komfort-cipőbetétei kizárólag a meghatározott uvex munkavédelmi lábbelikhez érhetők el. Az egészségügyi kockázatok elkerülése érdekében a terméknek megfelelő biztonsági lábbeli kiválasztása elengedhetetlen.

Ortopédiai célokra hitelesített uvex munkavédelmi lábbelijeink alapját a már bizonyított uvex technológiák adják. A megfelelő modellek az uvex medicare szimbólumról ismerhetők fel.

Ily módon a lehető leggyorsabban választhatja ki a megfelelő munkavédelmi lábbelit:

Érintettként, illetve viselőként: Kérjük, forduljon munkáltatójához.

Munkáltatóként: Kérjük, üzletkereső szolgáltatásunk segítségével lépjen kapcsolatba valamelyik ortopédiai partnerünkkel, forduljon közvetlenül hozzánk, vagy kérje az uvex rendszerekkel foglalkozó tanácsadónk segítségét.

Ortopédiai szakemberként: A komfort-talpbetétekhez szükséges, uvex munkavédelmi lábbelikhez tanúsított alapanyagok és ortopédiai módosítások közvetlenül meg is vásárolhatók. Legyen Ön is az uvex rendszer partnerhálózatának tagja. Kérjük, hogy egy személyes találkozó egyeztetése érdekében vegye fel velünk a kapcsolatot.

Kérdése van ortopédiai megoldásainkkal kapcsolatban?

UVEX ARBEITSSCHUTZ GmbH
SBU Occupational Health
Siegelsdorfer Straße 1-3
90768 Fürth/Burgfarrnbach
Germany

Telephone: +49 911 9736-1940

Képek: