Filozófiánk

Az uvex egy közepes méretű vállalat messze visszanyúló hagyományokkal, a vállalati kultúrába szilárdan beágyazott értékekkel és lojális munkatársakkal. Nap mint nap együtt dolgozunk azért, hogy elérjük a saját magunk által felállított célt: a legjobbak legyünk!

Célunk a dobogó legmagasabb foka

Ezt a célt csak akkor tudjuk elérni, ha küldetésünket következetesen a szemünk előtt tartjuk: protecting people.

Az ember védelme célunk, felelősségünk, feladatunk. Teljesítőképes védőfelszerelésekkel minimalizáljuk a munkahelyi veszélyeztetéseket. De az „Ember védelme” jelszóhoz még több minden tartozik: Mindenekelőtt a hosszan tartó egészségi kockázatok aktív megelőzése az, ami az aktuális demográfiai folyamatok tükrében mind nagyobb szerepet játszik.

Hogyan védhetjük meg és hogyan tudjuk megtartani az emberek teljesítőképességét és egészségét a munkahelyeken a egyéni védőeszközök lehetőségeinek keretei között? Ez a korszerű védőfelszerelések kifejlesztésének és továbbfejlesztésének egyik központi kérdése.

Erre a kérdésre mi már megtaláltuk a válaszokat – például az uvex i-gonomics termékrendszerünkkel –, azonban ezzel még nem elégszünk meg. Nem, amíg javítható termékek, kifejlesztendő technológiák és felfedezendő technikai újítások léteznek.

Küldetésünk teljesítéséhez stratégiánk alapja:

Gyártási szakértelem tetőtől talpig

Az uvex innovatív márkarendszer-szolgáltató, nemzetközi gyártási szakértelemmel. Saját gyárakkal a világ minden pontján és magasan képzett stratégiai partnereink hálózatával a piac és ügyfeleink legkülönfélébb igényeinek eleget tudunk tenni. A védősisakoktól a biztonsági szandálokig, a korrekciós védőszemüvegtől a vegyi anyagok elleni védőkesztyűkig.

Értékkövető innováció

A legmagasabb minőségi, funkcionális és innovációs követelményeknek megfelelő munkavédelemi termékeket fejlesztünk, gyártunk és forgalmazunk. Átfogó szolgáltatási koncepcióval követjük a célt: ügyfeleinknek, mindegy melyik kontinensen, mérhető többletértéket nyújtani. Szeretnénk szakterületünkön innovációs vezetővé válni.

Tevékenységünk középpontjában az ember áll

Nálunk mindig az ember áll a középpontban. Az ember védelme a mi kifejezett vállalati célunk. De azokról az emberekről sem feledkezünk meg, akik ott állnak minden egyes védelmet nyújtó termék mögött: saját munkatársainknak szakmai fejlődést és karrierlehetőségeket kínálunk egy nemzetközi vállaltban – és egyébként is minden adandó alkalommal támogatjuk őket.

Made in uvex minőség

Gyártóként igen magas minőségi igényeket támasztunk termékeinkkel és szolgáltatásainkkal szemben. A made in uvex ügyfeleink számára minőségi biztosíték, amelyre bátran hagyatkozhatnak. Szeretnénk gazdasági, környezeti és társadalmi elkötelezettségünket összhangba hozni. Ennek elérése érdekében igényes normákat állítottunk fel saját gyártó üzemeink és termékeink számára, amelyeket a hálózatban résztvevő partnereink is sajátjuknak fogadnak el.

 

Célunk a dobogó legmagasabb foka.

 

Az UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG cégvezetése  

Stefan Brück (CEO)
Martin Leusmann