Utazás és szállás

Annak érdekében, hogy szemináriumainkon kellemes és nyugodt körülmények között vehessen részt, örömmel segítünk a kiválasztott szállodapartnereinkkel való kapcsolatfelvételben. Az uvex academy látogatói kedvezményes díjszabás mellett szállhatnak meg szállodapartnereinknél.

Útvonaltervező

Az uvex academy szállodapartnerei

Az uvex academy rendezvényeire történő regisztrációt, illetve annak megerősítését követően a díjjegyzékkel és a foglalásokkal kapcsolatos részletesebb információkat is elérhetővé tesszük. Szállodapartnereink fenntartják a szállással kapcsolatos ajánlatok megváltoztatásának jogát. Ezek a szolgáltatások teljes mértékben függetlenek az uvex academy-től.

NH Fürth Nürnberg

Az NH Fürth Nürnberg 118 tágas, minden kényelmi felszereléssel ellátott lakosztályának mindegyike külön nappalival és hálószobával rendelkezik.

Tovább a foglaláshoz

Bergström és Altes Kaufhaus, Lüneburg

A Lüneburg történelmi kikötőjének szomszédságában fekvő, egyedülálló hangulatú szálloda kényelmes szobái felejthetetlen tartózkodást ígérnek.

Tovább a foglaláshoz (PDF)

 

Mercure Nürnberg West szálloda, Fürth

A családias hangulatú szálloda Fürth központjának közvetlen közelében, Nürnberg belvárosától mindössze 9 kilométerre fekszik. 129 tágas és napfényes szoba várja a pihenésre és kikapcsolódásra vágyó üzletembereket és családokat.

Tovább a foglaláshoz

NH Erlangen

A barátságos környezetben elhelyezkedő, korszerű kialakítású és meleg színvilágú, 4 csillagos NH Erlangen szálloda 138 fényűzően berendezett, különösen kényelmes szobával – köztük nyolc superior szobával – várja vendégeit.

Tovább a foglaláshoz