uvex: egy márka – egy küldetés

Az embereket védjük. Munkavégzés közben és szabadidejükben. A futószalag mellett éppúgy, mint a sípályán. Hegesztésnél éppúgy, mint lovaglás közben. uvex, egy márka egy küldetéssel: protecting people.

Az uvex márka szilárdan támaszkodik két erős oszlopra: az uvex sports group termékei a téli-, kerékpár- és lovassporthoz szükséges sisakoktól a sí-, sport- és szabadidős szemüvegekig terjednek; az uvex a nemzetközi élsport partnereként világszerte több mint 1000 élsportolót lát el. Az uvex safety groupnál minden a munkavédelem körül forog: egyéni védőeszközöket gyártunk tetőtől talpig – védősisakoktól a biztonsági lábbelikig.

Ennek a két világnak az egyesítése egy márkában erősebb, mint az egyes részek összege: ahol az uvex megjelenik, biztos lehet abban, hogy a sport és munkavédelem területén szerzett szakismeretek és a lehető legnagyobb tapasztalat kombinációjából profitálhat. Az uvex sports és uvex safety nagyszerűen egészítik ki egymást a termékfejlesztésben, de sok más alkalommal is tökéletesen kéz a kézben dolgozunk egymással – például a Red Bull District Ride 2014 Nürnbergben vagy a DATEV Challenge Roth 2016 alkalmával. Az ilyen nagy sportrendezvényeken az uvex nemcsak a pályákon lévőkre ügyel például sisakokkal és szemüvegekkel, hanem a kulisszák mögött az építőcsapatra is.