Rólunk

Az uvex academy minősített képzésein és továbbképzésein az egyéni védőeszközökkel, valamint a munkahelyi biztonsággal kapcsolatos szakismeretek sajátíthatók el. Előadóink a munkavédelemmel összefüggő ismereteket gyakorlati foglalkozások keretében adják át.

Biztonság kéznyújtásnyira

Oktatási rendszerünk és képzési módszertanunk az alkalmazásszemléletű gyakorlati ismeretek átadására épül. A gyakorlatoknak, esettanulmányoknak, szerepjátékoknak és teszteknek köszönhetően gyorsan és egyszerűen elsajátíthatók a szükséges ismeretek a Demo Center foglalkozásain.

Többek között a következőket nyújtjuk hallgatóink számára:

  • Széles körben elismert tudományos és gazdasági előadók
  • A legkorszerűbb elvárásoknak megfelelő, professzionális oktatási és innovációs környezet
  • A szakismeretek gyakorlati foglalkozásokon keresztüli elsajátítása
  • Munkahelyi kockázatelemzési és -értékelési tanácsadás

VDSI és VÖSI által tanúsított tanfolyamok

Az uvex academy az első olyan független képzési szolgáltató, amely a Munkahelyi Biztonsági, Egészségvédelmi és Környezetvédelmi Egyesület (VDSI) és az Osztrák Munkabiztonsági Mérnökök Szövetsége (VÖSI) által elismert munkavédelmi szakképzéseket nyújt. A szemináriumok elvégzését VDSI- és VÖSI-pontokkal jutalmazzák, amelyeket a munkahelyi biztonságért felelős szakemberek továbbképzési kötelezettségeik teljesítéseként könyvelhetnek el.

Valamennyi szakképzésünk megfelel a német ASiG 5. § (3) bekezdése, és az osztrák ASchG 83. § (8) bekezdése által a munkahelyi biztonsági szakemberek továbbképzésével kapcsolatban előírtaknak. Képzési és továbbképző intézményünk az ISO 9001:2008 minőségirányítási szabvány szerinti tanúsítvánnyal rendelkezik.

Egyszerű, új szemléletmódú szemináriumok

Ha Önnek munkahelyi biztonsággal kapcsolatos képzésre, illetve továbbképzésre van szüksége, melyiken venne szívesebben részt: az előre meghatározott tanrendű, teljes csoportos, vagy a résztvevőket foglalkoztató cégeknél gyakori témaköröket is feldolgozó foglalkozáson?

Az uvex academy az egyes szemináriumokat ezenkívül exkluzív céges szemináriumok formájában is kínálja, valamint egyéni igények alapján összeállított képzések szervezésével is foglalkozik. Válasszon szerteágazó képzési lehetőségeink közül:

  • Egyéni, valamint céges témaköröket feldolgozó szemináriumok
  • Exkluzív helyhasználat, keretprogramok kérésre helyszíni étkeztetéssel együtt
  • Akár 60 résztvevős foglalkozások, szállásközvetítés kedvezményes áron
  • Egy- és többnapos szakképzések német vagy angol nyelven

Kihelyezett képzések

Az általunk szervezett szemináriumok az Önnek leginkább megfelelő helyszínen megszervezendő kihelyezett képzések formájában is igénybe vehetők. Az időpontokat személyesen egyeztetjük ügyfeleinkkel.

A részletekért lépjen kapcsolatba velünk!

Tovább az uvex academy-hez

uvex Academy
UVEX SAFETY GROUP GmbH & Co. KG
Siemensstraße 6
90766 Fürth
Germany

Telephone: +49 911 9736-1710